Skip to main content

Online programma 
cv en sollicitatiebrief

Zó onderscheid je jezelf als beste sollicitant!

Een modern en compleet cv

Eindelijk kun je een compleet, eigentijds èn aantrekkelijk cv met je sollicitatie mee sturen. Hier heb je je leven lang profijt van!

Sterke sollicitatiebrief

Dat wil iedereen; een sollicitatiebrief schrijven, waarin je je goed verkoopt èn een sterke motivatie toevoegt!

Veel voorbeelden

Met de voorbeeldne uit mijn programma hoef je zelf niet veel meer te doen. Handig, toch?

Ben jij ook op zoek naar het volgende?

Inspiratie en ideëen

Met de vele voorbeelden kom jij op goede ideëen en raak je geïnspireerd!

Brieven schrijven die gelezen worden

Je leert hoe je brieven schrijft die de recruiter met aandacht leest!

Een cv maken waarmee je wordt uitgenodigd

Met dit programma leer je alle ins en outs van het moderne cv.

Het grotere geheel

Je leert hoe je je brief en cv perfect op elkaar afstemt, zodat het één geheel wordt.

Jarenlang heb ik geworsteld met 'wat ik wilde worden'. Sollicitatie na sollicitatie heb ik verstuurd. Afwijzing na afwijzing heb ik ontvangen. Tot ik er moedeloos van werd.

Ik ben grondig gaan onderzoeken waarom ik werd afgewezen. In mijn cv, maar ook in mijn brieven (toen was er nog geen LinkedIn), miste ik nèt die touch. Dàt wat er nodig was om alles om te toveren tot één aantrekkelijk geheel. En toen? Toen kraakte ik de code. Toen ontdekte ik het geheim van succesvol solliciteren. En werd ik zelfs uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, terwijl er geen vacature voor me was! En toen ik mijn droombaan kreeg (HR/Recruitment), heb ik jarenlang aan de andere kant van de sollicitatietafel gezeten. Honderden sollicitaties zijn door mijn vingers gegaan. Ik heb er van geleerd!

En nu? Nu weet ik wat er nodig is om je cv en je sollicitatiebrief te perfectioneren. En ik leer het je graag, in mijn nieuwe online trainingsmodule: 'Het cv en de sollicitatiebrief'. Doe je mee?

34
jaar ervaring in HR, recruitment & coaching
965
mensen aan het werk geholpen
82
workshops, trainingen en webinars
10463
volgers op LinkedIn

Wat zeggen mijn klanten?

"Judith Schoorlemmer heeft dankzij haar achtergrond en kennis een duidelijk inzicht in de problemen van de sterk fluctuerende huidige arbeidsmarkt. Zij geeft hierin heldere adviezen en heeft duidelijk verstand van zaken met betrekking tot alle voorkomende disciplines bij het solliciteren."

John Honkoop

"De Sollicitatieversneller verliep via een fijne manier van communiceren. Door haar pragmatische werkwijze en het stellen van de juiste, soms kritische vragen kan ik zeggen dat 'het plaatje' klopt! De spiegel die zij voorhield heeft mij veel inzichten opgeleverd. Ik ben ready to rumble binnen een mooie HR-rol. Bedankt!"

Mathilde vd Goot

"Een professioneel LinkedIn profiel, een aangescherpt CV en dé sterke motivatiebrief die ik mede door haar advies heb geschreven, zorgden ervoor dat ik snel een baan kreeg! "

Monique Lookman

Wat houdt het programma in?

Hoe lang duurt het programma?

Je krijgt 3 maanden toegang tot de online academy. Daar kun je zelf bepalen hoe vaak je inlogt en hoe snel je leert. Sommigen gebruiken de volle 3 maanden, anderen zijn in 1 maand klaar.

Hoeveel lessen kan ik verwachten?

De Sollicitatieversneller heeft 27 lessen, verdeeld over 2 modules. Je vindt een combinatie van teksten, video's, voorbeelden en downloads. Zodat je kunt leren op jouw favoriete manier.

Hoe weet ik of ik goed op weg ben?

Als je de de lessen volgt, kun je erop vertrouwen dat het goed gaat. Maar ik help je graag. Samen kunnen we een paar controlemomenten inbouwen, zodat je zeker weet dat het goed gaat!

Wat zeggen mijn klanten?

"Als nieuwe werkzoekende op zoek naar een goed profiel op Linkedin en het vormen van de ideale cv kwam ik in contact met Judith Schoorlemmer. Zij heeft mij goede tips gegeven waar ik verder mee kan. Ik ben jaloers op haar creativiteit. Judith, bedankt voor je hulp en enthousiasme."

Chris Houtriet

"Judith heeft mij begeleid in de juiste keuzes maken voor mijn loopbaan. Zij is een enthousiaste, pragmatische loopbaancoach die de arbeidsmarkt en werkzoekenden in de huidige tijd dichter bij elkaar kan brengen naar een duurzame match, waardoor ik snel een nieuwe baan had."

Tess de Vroome

"Als je als 50plusser een lange loopbaan hebt gehad is solliciteren iets dat je (opnieuw moet) leren. Judith heeft niet alleen met haar websites, maar ook via haar programma's en webinars hulp geboden en goede tips gegeven."

René de Vries

Wat krijg je in dit mooie programma?

  • Online leren, dus wanneer het JOU uitkomt

  • Onbeperkt toegang tot de leeromgeving, 3 maanden lang

  • 'Blended learning', dwz afwisselend video, tekst, opdrachten en materialen

  • Handige templates en voorbeelden

  • Instructievideo om een top-cv te maken

  • Maar liefst 20 voorbeeld sollicitatiebrieven

  • Heel veel kant-en-klare teksten, die je zó kunt gebruiken

  • Met of zonder persoonlijke check; jouw keuze!

Niet goed? Geld terug!

Mijn programma werkt. Voor iedereen. En om dat te bewijzen bied ik je een 'niet goed geld terug' garantie. 

Als jij binnen één week (7 dagen) na je aanmelding beslist dat dit programma niet bij jou past, krijg je gewoon je geld terug. Zonder discussie. 

Mooi toch? Zo loop je geen enkel risico!

Veel gestelde vragen

Kan ik het programma in mijn eigen tempo doen?

Je krijgt 6 maanden toegang tot de online Sollicitatieversneller. Dat is ruim voldoende om het Nieuwe Solliciteren écht goed onder de knie te krijgen. Maar als jij graag snel en veel leert, ben je veel eerder klaar!

Zit er ook een persoonlijke noot in het programma?

Dat mag je zelf bepalen. Bij het cv en sollicitatiebrief programma kun je kiezen of je graag wilt dat ik je cv en/of sollicitatiebrief persoonlijk check en feedback geef. In de training krijg je hiertoe de mogelijkheid. Het is aan jou!

Kan ik met deze training ècht een goede baan vinden?

Het cv en sollicitatiebrief programma biedt jou echt een stevige basis voor je sollicitaties. Je kunt jezelf verkopen en jezelf positief onderscheiden van je concurrenten. Niets staat je nog in de weg om binnenkort aan de slag te gaan!

Kan ik met dit programma ècht een goede baan vinden?

De online Sollicitatieversneller biedt jou echt een stevige basis voor je sollicitaties. Hiermee weet je zeker dat solliciteren anno 2024 voor jou geen geheimen meer kent. Je kunt jezelf verkopen en jezelf positief onderscheiden van je concurrenten. Niets staat je nog in de weg om binnenkort aan de slag te gaan! Dit programma biedt je letterlijk alles wat je nodig hebt om succesvol te worden.

Hoe kan ik me aanmelden?

Onder aan deze pagina kun je definitief kiezen voor dit mooie programma. Zodra je je keuze hebt gemaakt, wordt je doorgestuurd naar een betaalpagina. Na je betaling maak ik binnen 2 werkdagen een account voor je aan in de academy, (maar meestal dezefde dag nog), zodat je snel aan de slag kunt. Betaal je liever niet online? Mail me dan even, op info@judithschoorlemmer.nl Dan maak ik apart een factuur voor je. 

Wat als het programma me niet bevalt?

Die kans acht ik niet zo groot! :-) Maar natuurlijk kunnen zich omstandigheden voordoen waardoor je de verkeerde keuze hebt gemaakt. Geen nood. Als je binnen één week (7 dagen) laat weten dat je het programma toch niet wilt volgen, krijg je gewoon je geld terug. Alles. Zonder discussie. Mooi toch? Zo loop je geen enkel risico!

Ben jij klaar om nu écht die droombaan te vinden?

ONLINE PROGRAMMA CV EN SOLLICITATIEBRIEF

€ 147,00 voor 3 maanden toegang

6 Maanden lang toegang tot mijn online academy


✔ 2 Modules, met meer dan 25 lessen


Online sollicitatietrainingen


✔ Instructievideo


✔ Voorbeelden van cv's


✔ Voorbeelden van sollicitatiebrieven


✔ Voorbeeldzinnen die je zó kunt gebruiken


Naar keuze persoonlijke check en feedback van mij


Liever per bank overmaken? Dat kan. Mail me even, op info@sollicitatiehulp.org en laat weten dat je dit mooie programma wilt doen!

Ja, ik wil dit programma doen. Ik betaal eerst en dan maakt Judith een account voor me aan in de academy.


Contact opnemen