Skip to main content

Een carrière switch na je 50e? Doen!

Goed idee! Het is tijd om nu je droombaan te vinden.

Je hebt zoveel te bieden als 50+er. Werkervaring, veel kennis, maar ook levenservaring en relativeringsvermogen. Hoe waardevol is dat, voor een werkgever!? 

Veel 50+ers willen 'iets anders gaan doen'. Maar dat is altijd gemakkelijker gezegd dan gedaan. Vaak ben je in een baan 'gerold' en heb je niet echt bewuste keuzes gemaakt als het ging om je baan. Nu je de 50 bent gepasseerd wil je de juiste keuzes maken.

En dan het liefst in één keer goed, zodat je het echt naar je zin hebt, in je nieuwe baan. Stap voor stap neem ik je mee. We starten samen met een soort van 'nulpunt'. En we eindigen met een goed zoekprofiel, waarmee je de arbeidsmarkt op kunt. 

Worstel jij ook zo? 

Twijfel. Je wilt 'iets anders' doen. Maar wat?

Er zijn zoveel leuke banen. Maar welke past nu bij jou? Hoe kom je erachter hoe jouw volgende baan eruit moet zien?

Kun je nog wel van richting veranderen, boven de 50?

Kan het nog, een carrière switch na je 50e? Of ben je inmiddels te oud voor een hele andere richting? 

Steeds afgewezen worden. Om wanhopig van te worden.

En als je dan solliciteert op vacatures, word je afgewezen. Te weinig ervaring... hoe kun je hier doorheen komen?

Eigenlijk heb je geen idee welke baan je écht leuk vindt. 

Hoe je het moet aanpakken, welke baan bij je past, of het nog kan lukken, wat je nu eigenlijk leuk vindt. De frustratie rukt op. 

Ik ben Judith Schoorlemmer. 54 Jaar.

Ervaringsdeskundige en professional op het gebied van carrière en arbeidsmarkt. 

Mijn carrière begon rommelig. 12 banen, 13 ongelukken. Ik kan mijn afgebroken opleidingen nog net op 2 handen tellen.

Tot ik mezelf een dag lang door de mangel liet halen, bij een psychologisch adviesburo. Uitslag: HR en marketing passen bij mij. En vanaf die dag werd ik succesvol. Als recruiter, HR-manager en sollicitatiecoach. Ik doe het nu al 30 jaar en kan er nog steeds geen genoeg van krijgen. Het past bij me!

Ik heb aan alle kanten van de sollicitatietafel gezeten, duizenden cv’s en sollicitatiebrieven beoordeeld en inmiddels honderden mensen aan een baan geholpen. Zeker 80% hiervan was ouder dan 50 jaar.

Ik heb die lastige sollicitatiecode gekraakt. Ik weet wat er nodig is om succesvol te worden op de arbeidsmarkt. En ik hoop dat ik jou ook succesvol mag maken!

34
jaar ervaring in HR, recruitment & coaching
965
mensen aan het werk geholpen
82
workshops, trainingen en webinars
10463
volgers op LinkedIn

Wat zeggen mijn klanten?

"Judith is een kanjer: deskundig, een goed hart en daadkracht in 1, authentiek en stevig en vooral een zeer ervaren professional die haar vak met hoofd, hart en ziel uitoefent. Ik heb door haar meer zicht over t ontwikkelpad dat ik wil gaan en door haar coaching zet ik ook mijn stappen daarin. Ik kan Judith aanraden!"

Linda Timmers

"Judith ondersteunt je met veel energie daar waar nodig, stelt kritische vragen én zet je echt aan het denken + ze zet je in de “aan modus”. Kortom: een aanrader om een deel te nemen aan 1 van haar coachingstrajecten. Judith is een fijne, kritische, opbeurende sparringspartner waar bijna niets te gek is voor haar."

Peter Scheele

"Eind vorig jaar ben ik in een situatie beland waar ik gewoon niet meer wist wat ik echt wil en wat ik kan. Dus ik heb ook breder gekeken dan alleen de branche, waar ik nu de afgelopen jaren werkzaam was. Inmiddels heb ik een leuke nieuwe uitdaging gevonden, zeker met een groot bedankt aan Judith! Ze is een absolute aanrader en heb haar zelf ook al aan een vriendin aanbevolen."

Daniela Pijpers

Wat houdt het programma in?

Hoe lang duurt het programma?

Je krijgt 3 maanden toegang tot de online academy. Daar kun je zelf bepalen hoe vaak je inlogt en hoe snel je leert. Sommigen gebruiken de volle 3 maanden, anderen zijn in 1 maand klaar. Dat bepaal je helemaal zelf.

Hoeveel lessen kan ik verwachten?

De Carrière switch heeft een aantal video's, een viertal testen en een mooi werkboek. Daarnaast krijg je 2 bonusprogramma's cadeau, om je na de Carrière switch nog verder te helpen: het programma over LinkedIn én het programma over het cv en de sollicitatiebrief. 

Hoe weet ik of ik goed op weg ben?

Als je de goede volgorde kiest (staat in het werkboek), dan kun je erop vertrouwen dat het goed gaat. Maar ik help je graag. Samen kunnen we een paar controlemomenten inbouwen, zodat je zeker weet dat het goed gaat!

Wat zeggen mijn klanten?

"Judith heeft mij begeleid in de juiste keuzes maken voor mijn loopbaan. Zij is een enthousiaste, pragmatische loopbaancoach die de arbeidsmarkt en werkzoekenden in de huidige tijd dichter bij elkaar kan brengen naar een duurzame match, waardoor ik snel een nieuwe baan had."

Tess de Vroome

"Judith Schoorlemmer heeft dankzij haar achtergrond en kennis een duidelijk inzicht in de problemen van de huidige arbeidsmarkt. Zij geeft hierin heldere adviezen en heeft duidelijk verstand van zaken. Daarnaast zijn haar cursussen niet alleen positief en uiterst leerzaam, ze zijn absoluut een eye-opener voor de volgers."

John Honkoop

"Ze weet je op te beuren en je te laten voelen dat je de moeite waard bent op de arbeidsmarkt, zeker als 50plusser. Door al deze tips en sessies heb ik de baan gevonden die mij momenteel zeer veel voldoening en inspiratie geeft, zowel zakelijk als privé. Als je op zoek bent naar een coach om je te helpen op de arbeidsmarkt, neem dan contact op met Judith"

Mark van der Meer

Zonder sollicitatieskills verlies je meer dan je denkt! Stel jij jezelf wel eens de volgende vragen?

  • Waarom lukt het me niet om die nieuwe baan te vinden?

  • Hoe kom ik erachter wat bij me past?

  • Hoe vind ik een baan in een richting waar ik weinig ervaring in heb?

  • Is er voor mij als 50+er nog een 2e carrière weggelegd?

  • Ik zie door de bomen het bos niet meer. Hoe leer ik focussen?

  • Waar ligt mijn talent eigenlijk, waar ben ik echt goed in?

  • Wat wil ik eigenlijk?

Niet goed? Geld terug!

Mijn programma werkt. Voor iedereen. En om dat te bewijzen bied ik je een 'niet goed geld terug' garantie. 

Als jij binnen één week (7 dagen) na je aanmelding beslist dat dit programma niet bij jou past, krijg je gewoon je geld terug. Zonder discussie. 

Mooi toch? Zo loop je geen enkel risico!

Veel gestelde vragen

Kan ik het programma in mijn eigen tempo doen?

Je krijgt 3 maanden toegang tot de Carrière switch. Dat is ruim voldoende om erachter te komen waar jouw talenten en voorkeuren liggen. Maar als jij graag snel en veel leert, ben je veel eerder klaar!

Wat als het programma me niet bevalt?
Die kans acht ik niet zo groot! :-) Maar natuurlijk kunnen zich omstandigheden voordoen waardoor je de verkeerde keuze hebt gemaakt. Geen nood. Als je binnen één week (7 dagen) laat weten dat je het programma toch niet wilt volgen, krijg je gewoon je geld terug. Alles. Zonder discussie. Mooi toch? Zo loop je geen enkel risico!
Kan ik met dit programma ècht een goede baan vinden?

Dit coaching programma biedt jou echt een stevige basis voor de richting die echt bij je past. We brengen jouw persoonlijkheid in kaart, koppelen deze aan de kansen in de arbeidsmarkt en onderzoeken de mogelijke beroepen die bij jou passen. Tijdens de meetings houden we natuurlijk rekening met jouw persoonlijke situatie, voorkeuren en valkuilen. Dit is de bagage die je nodig hebt om te weten op welke vacatures je gaat solliciteren. En met een gloednieuw cv en mooi aangepast en goed vindbaar LinkedIn profiel, gaat het helemaal lukken.  Succes verzekerd! 

Hoe kan ik me aanmelden?

Onder aan deze pagina kun je definitief kiezen voor dit mooie programma. Zodra je je keuze hebt gemaakt, wordt je doorgestuurd naar een betaalpagina. Na je betaling maak ik binnen 2 werkdagen een account voor je aan in de academy, (maar meestal dezefde dag nog), zodat je snel aan de slag kunt. Betaal je liever niet online? Mail me dan even, op info@judithschoorlemmer.nl Dan maak ik apart een factuur voor je. 

Ben jij klaar om nu écht die droombaan te vinden?

DE CARRIÈRE SWITCH

€ 547,00 voor 6 maanden toegang

✔ 3 Maanden lang toegang tot mijn online academy


Uitgebreide persoonlijkheidstest (combinatie 'Big Five' en drijfveren)


Competentietest


Nederlandse werkwaardentest


✔ Voorbeelden van cv's


Beroepskeuzetest


Werkboek


✔ Zoekprofiel


✔ Uitgebreide online LinkedIn training


✔ Online training cv en sollicitatiebrief


Liever per bank overmaken? Dat kan. Mail me even, op info@sollicitatiehulp.org en laat weten dat je dit mooie programma wilt doen!

Ja, ik wil dit programma doen. Ik betaal eerst en dan maakt Judith een account voor me aan in de academy.


Contact opnemen