fbpx

Maak meer kans op een sollicitatiegesprek met een professionele sollicitatiebrief

Webinar sollicitatiebrief schrijvenEen sterke sollicitatiebrief schrijven. Doe jij dat zonder problemen? Ben jij een schrijftalent? Stop dan maar met lezen, dit webinar is niets voor jou. 

Maar als jij wel regelmatig met het zweet op je voorhoofd een poging doet om jezelf met een sollicitatiebrief in de kijker te zetten, of net niet weet onder woorden weet te brengen waarom jij die beste kandidaat bent, lees dan verder. We hebben goed nieuws voor je!

Dit webinar gaat jou helpen om wel een professionele sollicitatiebrief te schrijven. Om goed onder woorden te kunnen brengen waarom jij de beste kandidaat bent en om meer kans te krijgen op een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek. Want een goede sollicitatiebrief schrijven, dat is echt te leren!

In dit webinar gaan we een uur aan de slag. Wat gaan we doen? We gaan in elk geval aandacht besteden aan de volgende onderdelen;

  • Doel van de brief
  • Wat is een goede brief?
  • Opbouw van de brief
  • Jezelf verkopen
  • Ken het bedrijf
  • Open solliciteren

Na dit webinar weet jij hoe je een sollicitatiebrief schrijft, die je meer kans geeft op een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek. En dat is tenslotte waar een sollicitatiebrief om draait. Van dit webinar kun jij je leven lang profiteren!


Naam: 'Meer kans op een sollicitatiegesprek met een professionele sollicitatiebrief'

Datum: Woensdag 6 januari 2016, van 10.00 uur tot 11 uur

Waar: Gewoon, thuis, vanuit je luie stoel! En een internet verbinding natuurlijk...

Kosten: Niets. Het is helemaal gratis.

Docente: Judith Schoorlemmer.


Bekijk mijn profiel op LinkedIn

Judith Schoorlemmer

Judith Schoorlemmer is expert in haar vakgebied; Loopbaanadvies en sollicitatiecoaching. Ze geeft al jaren workshops, trainingen en webinars.

 


Doe je mee? Hieronder kun je je gegevens invullen. (vul alle velden in). Dan krijg je een email, waarin je de aanmelding nog even moet bevestigen. In de laatste email die je ontvangt, staan alle benodigde gegevens van het webinar.

 

Aanmelden kan helaas niet meer

 

Pin It

Gratis sollicitatietips?
0
keer gedeeld