fbpx

Ik zoek een commerciëleenenthousiasteCommercieel Medewerker Binnendienst

Wie is mijn opdrachtgever?

Mijn opdrachtgever is een succesvolle onafhankelijke distributeur van zakelijke IT-hardware, supplies en accessoires, in Nijmegen. Ze werken voor resellers, e-sellers en distributeurs in heel Europa. Ze hebben sinds onze start in 2001 een enorme groei gerealiseerd, waar ze best trots op zijn. En vanwege die groei is er behoefte aan een nieuwe medewerker die dat mooie bedrijf komt versterken. Jouw collega’s zijn enthousiaste, commerciële, administratieve, technische en logistieke medewerkers. Hier mag je heel zelfstandig werken. Kijk vooral eerst zelf hoe je iets oplost! Resultaatgericht werken en werkplezier met een gezonde dosis fun vinden ze net zo belangrijk. Dat maakt het werken bij hun zo leuk!

Hoe maak jij jouw klanten blij?

De verkoopteams bestaan uit gedreven, enthousiaste en commerciële mensen, die het geweldig vinden om op pad te gaan en hun eigen klantenportefeuille willen samenstellen. En beheren! Voor de ondersteuning van deze verkoopteams, die per (land)regio zijn opgesplitst, zoek ik ondersteuning in de functie van commercieel medewerker binnendienst. Je hebt veel, vaak en graag contact met je klanten en je regelt alles rondom offertes en orders. Je bent eager om je eigen nieuwe klanten te acquireren. De ideale kandidaten zijn enthousiaste en gedreven teamspelers die van aanpakken weten en van doorzetten houden. 

Wat ga je doen, als je op kantoor komt?

 • Je gaat offertes en orders verwerken. En dat doe je secuur, want het gaat om (potentiele) nieuwe klanten! Je voelt je persoonlijk verantwoordelijk. 
 • Je wilt nieuwe klanten in je nu nog wat lege portefeuille. Acquireren dus!
 • Je hebt nog wat prijsafspraken te verwerken en in te richten in ons cms. Tja, administratie is minder leuk, maar moet wel gebeuren. Aan de slag!
 • Ah, de eerste klanten druppelen binnen, met vragen over prijzen, levertijden en eh, misschien wel over die gloednieuwe order? Wie weet kun je deze vragen, naast het goed beantwoorden, wel ombuigen naar een nieuwe order? Doe je best!
 • Je hebt een meeting met jouw sales 'buddy', de Accountmanager waaraan je bent gekoppeld. Eens even horen wat hij heeft gedaan. Misschien kun je hem nog helpen!

Wie ben jij?

Ik maak graag kennis met je, als je...

 • 36-40 uur per week in de binnendienst gas wilt geven. Figuurlijk dan hè...
 • Een relevante en afgeronde commerciële opleiding op MBO+/HBO niveau hebt. Dan weet je een beetje wat je aan het doen bent...
 • Een waanzinnig communicatie- en verkooptalent bent. Verkoop jij ook gerust ijs in de winter, aan een Eskimo? Yes, dat hoor ik graag!
 • Goed Engels én Nederlands spreekt en schrijft. Je werkt ook voor buitenlandse klanten, dus is het wel handig als ze je kunnen verstaan. Spreek je naast Engels ook Duits en/of Frans? Dan word ik wel heel erg blij. En jouw klanten ook!
 • Verkooptalent hebt. Een verkoper bén je. Dat zit in je in je. En als je nog (wat) verkoopervaring hebt, kun je bij mijn opdrachtgever zó aan de slag. 
 • Je tafeltennis of -voetbal skills wilt verbeteren. Ze hebben nieuwe kampioenen nodig!
 • Gezellig bent en humor meebrengt! Want de verkoopboog kan niet altijd gespannen zijn... toch?

Waar doe je het voor?

 • Uiteraard krijg je een goed salaris, de schoorsteen moet tenslotte blijven roken. Mijn opdrachtgever zorgt ervoor, dat jouw schoorsteen prima rookt. En dat is afhankelijk van je leeftijd en ervaring.
 • Voor een dienstverband voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband. Heb je mooi iets om naar uit te kijken!
 • Voor een reiskostenvergoeding. Zodat je nog vooruit komt ook!
 • Voor een collectieve zorgverzekering en pensioenregeling. Mijn opdrachtgever zorgt graag nu én later voor onze medewerkers.
 • Voor mogelijkheden om jezelf nóg verder te ontwikkelen. Zodat je die topper wordt waar je van droomt. Kennis is macht!
 • Voor een informele sfeer en een borreltje op de vrijdagmiddag. En dan wórdt het me toch gezellig... doe lekker mee!

Wat denk je, is dit iets voor jou?

Wat een leuke baan he... het is echt een leuke organisatie, met aandacht voor 'de mens', gezelligheid en een leuke werksfeer. 

Daarnaast wordt heel hard gewerkt. Om grootse resultaten te behalen!

Wil je solliciteren op deze vacature? Stuur je cv en sollicitatiebrief naar:

info@js-recruitment.nl, t.a.v. Judith Schoorlemmer.

Je krijgt binnen 2 werkdagen bericht van me!

 

 

* De gebruikte afbeeldingen zijn niet de afbeeldingen van mijn opdrachtgever. Ze komen uit een stockphoto bibliotheek.

Judith Schoorlemmer, recruiter

Please publish modules in offcanvas position.

0
keer gedeeld