fbpx

Sollicitatiegesprek voeren; zelfbewust, zonder zenuwen en professioneel!

sollicitatiegesprek1Sollicitatiegesprekken voeren. Doe jij dat zonder zenuwen? Ken jij alle technieken en trucjes al uit je hoofd? Weet jij je heel goed te presenteren? Stop dan maar met lezen, dit webinar is niets voor jou. 

 

Maar als jij wel zenuwachtig bent, en vind dat je vaak niet goed uit de verf komt tijdens een sollicitatiegesprek, en vaak met je mond vol tanden zit bij lastige vragen, en niet goed weet welk gewenst antwoord je zou kunnen geven, en soms echt je zenuwen niet goed kunt bedwingen, lees dan verder. We hebben goed nieuws voor je!

 

Dit webinar gaat jou helpen om wel goed uit de verf te komen. Om je zenuwen de baas te zijn en om te leren, hoe je jezelf moet verkopen. Je hebt tenslotte maar een uurtje (als je geluk hebt, anderhalf uur), om een professionele indruk achter te laten. En dat is niet altijd makkelijk. Maar wel te leren!

 

In dit webinar gaan we maar liefst 1,5 uur aan de slag. Wat gaan we doen? We gaan in elk geval aandacht besteden aan de volgende onderdelen;

  • Effectieve ontspanningsoefeningen die je snel en gemakkelijk kunt uitvoeren.
  • Kennis over zenuwen. Waar komen ze vandaan en zijn ze nuttig?
  • Handige gesprekstechnieken om jezelf te verkopen.
  • Valkuilen en aanbevelingen
  • We gaan gesprekken oefenen
  • STARR methodiek
  • En vooral veel tips, advies en nuttige informatie!

 

Na dit webinar beschik jij over handige technieken om je zenuwen te bedwingen en zo al veel effectiever en zelfbewuster over te komen. Daarnaast ken jij de belangrijkste gesprekstechnieken, waardoor je de juiste antwoorden geeft en jezelf professioneel kunt verkopen! Van dit webinar kun jij je leven lang profiteren!


Naam: 'Sollicitatiegesprek voeren; zelfbewust, zonder zenuwen en professioneel!'

Datum: woensdag 2 december 2015, van 10.00 uur tot 11.30 uur

Waar: Gewoon, thuis, vanuit je luie stoel! En een internet verbinding natuurlijk...

Kosten: Niets. Het is helemaal gratis.

Docenten: Simone Verlaan & Judith Schoorlemmer.


Simone Verlaan

Judith Schoorlemmer

Simone Verlaan is expert in haar vakgebied; Mindfulness coaching & trainingen. Ze heeft veel ervaring met het geven van workshops en trainingen. Lees meer info op Judith Schoorlemmer is ook expert in haar vakgebied; Loopbaanadvies en sollicitatiecoaching. Ook zij heeft veel ervaring met het geven van workshops en trainingen.

Doe je mee? Hieronder kun je je gegevens invullen. (vul alle velden in). Dan krijg je een email, waarin je de aanmelding nog even moet bevestigen. In de laatste email die je ontvangt, staan alle benodigde gegevens van het webinar.

Aanmelden kan helaas niet meer

 

Pin It

Gratis sollicitatietips?
0
keer gedeeld