fbpx

Online training 'cv en sollicitatiebrief'

Aanmelden cvensollicitatiebrieftraining 

Met een professioneel cv en supersterke sollicitatiebrief maak je veel meer kans om die baan te vinden. Ik heb honderden cv's gemaakt en succesvolle sollicitatiebrieven geschreven. Door mijn ervaring als Recruiter en HR-manager heb ik aan alle kanten van de sollicitatietafel gezeten en er zijn honderden cv's en sollicitatiebrieven door mijn handen gegaan. 

Ik heb mijn coaching, kennis en ervaring ondergebracht in een prachtige online training. Zodat jij het ook kunt leren. Hoe fijn zou het zijn, als je je geen zorgen meer hoeft te maken om je cv en sollicitatiebrief? Als je weet hoe je jezelf verkoopt, hoe je een elevator pitch schrijft en hoe je een sterke motivatie schrijft? Met deze training leer je het. En zul je zien dat je vaker wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.  

Na de betaling zal ik de inloggegevens voor de training voor je in orde maken. Je krijgt een e-mail met een link naar mijn academy en de inloggegevens voor deze training. En dan kun je aan de slag, 3 maanden lang onbeperkt toegang!

Meer informatie over deze training? Klik hier.

Meld je aan voor de online training
€ 57.00

Gratis sollicitatietips?
0
keer gedeeld
0
keer gedeeld