fbpx

Worstel jij hier ook mee?

Je wordt te weinig gevonden

Hoe kan het nu toch, dat anderen zo veel bezoekers krijgen en jij niet? En al helemaal geen recruiters.

Is je profiel wel compleet?

Alleen complete profielen worden goed gevonden en hoog gewaardeerd. Maar wanneer is je profiel dan compleet?

Een onaantrekkelijk profiel

Je profiel ziet er eigenlijk niet aantrekkelijk uit. Bezoekers zullen niet blijven hangen. 

Een beperkt netwerk

Je weet dat een groot netwerk goed is. Maar hoe krijg je dat nu voor elkaar? Laat staan een sterk netwerk?

Toen ik LinkedIn voor het eerst leerde kennen, vond ik het helemaal niks. Ik was Facebook en Hyves gewend. Dat was bekend en daar kende ik mijn weg. Ik vond het navigeren op LinkedIn erg lastig. Tot ik het eindelijk door had.

Ik ontdekte het potentieel en de kansen die LinkedIn biedt. En na een paar jaar 'aanrommelen' besloot ik LinkedIn ècht te leren kennen. Ik heb webinars en workshops gevolgd van experts en leerde hoe het algoritme op LinkedIn werkt. Met die kennis heb ik mijn profiel verder geprofessionaliseerd en mijn netwerk opgebouwd naar bijna 7.000 volgers. Super! 

Nog steeds ben ik erg actief op LinkedIn. De meesten van mijn klanten komen via LinkedIn en ooit ben ik 'viral gegaan'. Mijn post van 7 juli 2020 heeft meer dan 230.000 views gekregen! En zo is LinkedIn uitgegroeid tot een specialiteit. Ik heb de 'LinkedIn-code' gekraakt. Hoe je goed gevonden wordt en hoe je een groot en stevig netwerk opbouwt. Dat voelt goed joh. En ik deel mijn kennis graag met jou!

Image

Wat levert de LinkedIn check je op?

Ik bestudeer jouw LinkedIn profiel en jij krijgt van mij een video, waarin ik precies laat zien wat ik bedoel. Zodat jij weet of je op de goede weg bent! Normaal kost deze check € 95,-. Maar jij mag hem aanvragen voor slechts € 47,-...

Handig, toch?