fbpx

Waar kan ik die 10 gouden sollicitatietips naartoe sturen? 

 

Judith SchoorlemmerBen jij het ook zo zat, om steeds weer een afwijzing te krijgen? Om steeds weer nèt niet te worden aangenomen? Geen nood. We gaan het roer omgooien. Ook jij kunt een baan vinden. 

Honderden mensen heb ik in de loop der jaren aan een baan geholpen. Een mooie baan, met toekomst. Ik coach, train en geef e-learning programma's.

En nu heb ik mijn 10 aller- allerbeste sollicitatietips gebundeld. Voor jou. Zodat jij sneller die baan kunt vinden die bij je past. Download ze gratis en ga er echt even voor zitten. Ik denk dat je hiermee een flinke voorsprong kunt opbouwen!

Als je me uitnodigt om een connectie op LinkedIn te maken, kun je mijn dagelijkse tips en nieuwtjes op LinkedIn volgen. Klik hier om met me te connecten.

 

 

 

Download de 10 gratis sollicitatietipsVul hieronder je gegevens in en klik op 'Ik wil nu die 10 tips ontvangen'. Check dan je e-mail inbox, in de bevestigingsemail die je ontvangt, staat de link naar het pdf-document met de gouden tips. Die kun je dan gemakkelijk downloaden. Doe er je voordeel mee!

O ja, je krijgt er ook een gratis account mee, op mijn actieve community, waar werkzoekenden elkaar online helpen, tips geven en een luisterend oor bieden. Cadeautje van mij, aan jou. Doe je mee? Je wordt er gegarandeerd met open armen ontvangen!

Judith

 

Download mijn 10 allerbeste sollicitatietips. Gratis!

Vul onderstaande velden in en klik op 'Verzend'. Check dan even je e-mail, om je aanvraag te bevestigen. O ja, je ontvangt hiermee ook meteen mijn 2-wekelijkse tips en nieuwtjes!

 
 
Marketing door

0
keer gedeeld