fbpx

 

 

 Faccebook Twitter Linkedin

Laat de beste sollicitatiebrief schrijven!

Met mijn hulp kom je sterk voor de dag. Als ik de sollicitatiebrief voor je schrijf, maak je veel kans om uitgenodigd te worden. Die droombaan komt snel dichterbij!

 Wat krijg je? 

✔ Een sollicitatiebrief waarin je jezelf als de beste kandidaat voor de vacature verkoopt
✔ Een sollicitatiebrief die uitstraalt wat een recruiter wil lezen
✔ Een sollicitatiebrief die helemaal op maat wordt geschreven. Geen standaard!

Als je sollicitatiebrief niet in orde is, verlies je meer dan je denkt

Stel jij jezelf wel eens de volgende vragen?

 

Waarom word ik zo weinig uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek?   Hoe kan ik mezelf verkopen in mijn sollicitatiebrief?

 

Wil je antwoord op deze vragen?

Stop met worstelen. Stop met je hoofd breken over die lastige brief. Als je mij inschakelt, heb je vrijwel geen omkijken meer naar jouw sollicitatie. Je brief wordt op maat geschreven en verzendklaar opgeleverd. Je maakt veel meer kans op een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek. Honderden tevreden klanten gingen je voor en hebben nu die droombaan. Dat wil jij toch ook?  

Buttoncontactopnemen

 

Het laten schrijven van een sollicitatiebrief kost € 125,-. Heb je meer brieven nodig? Neem even contact op, ik maak graag een mooie all-in prijs voor je!

De sollicitatiebrief

Laat je sollicitatiebrief schrijven door een professional. Zo maak je veel meer kans op een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek!

 

 

Judithpng

In de afgelopen 10 jaar heb ik honderden sollicitatiebrieven geschreven, voor vele tevreden klanten. Hiervoor heb ik mijn hele carrière gewerkt als HR-Professional. Ik heb aan beide kanten van de sollicitatietafel gezeten en weet dus precies waar ik over praat. Je kunt mij gerust een Sollicitatiespecialist noemen. 

Wil je weten wat mijn klanten over me zeggen? Bekijk hier mijn aanbevelingen op LinkedIn.

Bij een sollicitatiebrief hoort ook een professioneel cv. Ook daar kan ik je mee helpen. Klik hier.  En wat denk je van een compleet en up-to-date LinkedIn profiel? Je kunt niet zonder. Lees hier meer over het LinkedIn profiel. 

Buttoncontactopnemenroze

 

Meer in deze categorie: Package deals »
0
keer gedeeld