fbpx

Senior's programma's (2)

Deze programma's zijn geschikt voor mensen met meer dan 20 jaar werkervaring en die 50 jaar en ouder zijn.

Bent u al even werkloos en aan het solliciteren en wordt u niet eens uitgenodigd voor een interview? Krijgt u zo langzamerhand de indruk dat solliciteren voor u eigenlijk geen zin meer heeft, omdat u toch vanwege uw leeftijd wordt afgewezen?

Stelt u zich eens voor, dat u WEL uitgenodigd wordt voor een interview, dat u wel interessant genoeg wordt bevonden voor een vacature en dat u vrij snel een nieuwe baan heeft gevonden?

Dit programma leert u hoe u zichzelf op een andere manier kunt presenteren. Hoe u leert om uzelf te profileren op een manier die aanspreekt, zonder meteen gebruik te moeten maken van moderne media. Hoe u voldoende zelfvertrouwen kunt opbouwen, om sterk en succesvol over te komen.

U gaat al wat jaren mee. U bent eigenlijk altijd wel aan het werk geweest en nu bent u zoekende. Ze hadden u niet meer nodig bij uw laatste werkgever, en u bent ontslagen. Los van het feit dat dit altijd een moeilijke tijd is, bent u waarschijnlijk niet meer gewend om te solliciteren. Het maken van een overtuigend CV, het schrijven van een pakkende brief, u hefet het lang niet meer gedaan. En in de loop der tijd zullen er best heel wat veranderingen zijn in 'sollicitatieland'. U weet eigenlijk niet hoe u moet beginnen, om toch weer een leuke baan te vinden.

 

Probeert u zich eens voor te stellen, dat u ineens regelmatig complimenten krijgt over uw opvallend leuke motivatiebrief, dat u steeds vaker op de stapel van 'uit te nodigen kandidaten' beland. Dat een nieuwe baan toch nog binnen handbereik komt. En dat uw leeftijd niet langer het bekende struikelblok is.

Dit programma leert u als Senior hoe u ijzersterke motivatiebrieven schrijft, die in deze arbeidsmarkt aanslaan. U leert om uw kennis en ervaring perfect weer te geven in een pakkende brief. En u leert hoe u een aantrekkelijk en overzichtelijk CV kunt samenstellen. Daarnaast leert u hoe u eenvoudig en overzichtelijk kunt bijhouden waar u solliciteert en wat de resultaten zijn.

Gratis sollicitatietips?
0
keer gedeeld
0
keer gedeeld