fbpx

Midcareers programma's (2)

Deze programma's zijn geschikt voor mensen met 5 tot 20 jaar werkervaring en die nog geen 50 jaar zijn.

Ben je in je huidige werk 'gerold' en vraag je je af of dit wel is wat je wilt? Heb je eigenlijk nooit echt bewuste keuzes gemaakt in je carriere? Vind je het tijd worden om je carriere een boost te geven, of een andere kant op te gaan?

Stel je eens voor dat je een baan vind, waarin je een stuk van jezelf kwijt kunt. Die je perspectief geeft, voldoening brengt en waarin je je sterke eigenschappen kunt laten stralen! Stel je voor dat je gewoon weet dat je de juiste keuzes hebt gemaakt en dat je aan het bouwen bent, aan je toekomst.

Dit programma leert jou hoe je bewuste keuzes maakt in je loopbaan. Het leert je te ontdekken hoe andere mensen naar je kijken en je beoordelen. Hoe je, dmv het presenteren van jezelf, deuren opent die tot nog toe gesloten waren. En hoe je zelf je toekomst vorm kunt geven.

Je staat middenin je carriere, hebt al wat jaren ervaring achter de rug. Je hebt een CV en schrijft motivatiebrieven zodra je een passende vacature ziet. Maar doe je het wel goed? Zien jouw CV en brieven er eigenlijk altijd een beetje hetzelfde uit? Moet je vaak tientallen sollicitaties versturen om uberhaupt uitgenodigd te worden? Zakt de moed je hierdoor in de schoenen? Heb je zoveel sollicitaties verstuurd dat je door de bomen het bos niet meer ziet?

Probeer je eens voor te stellen dat je regelmatig complimenten krijgt over je opvallend leuke motivatiebrief, dat je vrijwel altijd op de stapel van 'uit te nodigen kandidaten' beland. Dat het 'gewoon' wordt om uitgenodigd te worden voor een interview! En dat je een perfect overzicht hebt op al je sollicitaties!

Dit programma leert jou als Midcareer hoe je ijzersterke motivatiebrieven schrijft, die je heel vaak een uitnodiging voor een gesprek bezorgen. Ook leer je hoe jouw CV al met een snelle scan geschikt wordt bevonden. Daarnaast leer je hoe je eenvoudig en overzichtelijk kunt bijhouden waar je solliciteert en wat je resultaten zijn.

Gratis sollicitatietips?
0
keer gedeeld
0
keer gedeeld