fbpx

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 Gouden sollicitatietips

10 Gouden sollicitatietips

Speciaal voor 50 plussers heb ik mijn 10 allerbeste sollicitatietips gebundeld en uitgewerkt. Jij mag ze downloaden. Zodat je zelf aan de slag kunt. Gratis. Klik hier om de tips te downloaden.

10 Gouden LinkedIn tips

10 Gouden LinkedIn tips

En wat denk je van 10 gouden tips, om beter gevonden te worden op LinkedIn? Zet je eerste stappen, op weg naar een groot en sterk online netwerk! Klik hier om de tips te downloaden.

Image

Een nieuwe LinkedIn groep voor 50 plussers

Veel 50 plussers lopen tegen dezelfde moeilijkheden aan, bij het zoeken naar een baan. En voor veel mensen gaat er echt een wereld open, als ze ontdekken hoeveel invloed ze zelf hebben op hun succes bij het vinden van een baan. Ik heb een nieuwe LinkedIn groep opgezet, waarin 50 plussers elkaar helpen, tips en advies geven, vacatures delen en een luisterend oor bieden. Doe je mee? Het is een besloten groep, dus alleen zichtbaar als je lid bent. Klik hier: https://www.linkedin.com/groups/9122378/

Image

Sollicitatie video's op mijn YouTube kanaal

Op mijn YouTube kanaal kun je allerlei video's bekijken, waarin ik je help met het solliciteren. Als je je abonneert, kun je elke nieuwe video volgen. Enne, laat je ook een keer een leuke reactie achter?

Klik hier om naar mijn YouTube kanaal te gaan.