Training sollicitatiebrief schrijven

FaccebookGoogleTwitterYoutubeRSS

Sollicitatiehulp.org

Training sollicitatiebrief schrijven

Een sollicitatiebrief schrijven is niet altijd gemakkelijk. Je moet jezelf in een pagina met tekst interessant maken voor een potentiële werkgever. Los van het feit dat je jezelf goed schriftelijk moet kunnen uitdrukken, is het ook van belang dat je jezelf verkoopt, voor elke vacature waar je op reageert.

 

En jezelf verkopen, dat is iets waar de meeste mensen veel moeite mee hebben. Niet zo gek, als je nagaat dat bescheidenheid in onze samenleving nog steeds een belangrijke eigenschap is, die goed wordt gewaardeerd. Maar, wist je dat bescheidenheid uitstekend kan samengaan met het verkopen van jezelf? En dat je echt kan leren hoe je nu precies de juiste toon aanslaat en de juiste woorden gebruikt om professioneel op te vallen?

 

Iedereen kan leren hoe je een goede sollicitatiebrief schrijft. En ik kan het iedereen leren. Jou ook.

 

Hoe doe ik dat dan?

Ik geef individuele trainingen in het schrijven een sterke sollicitatiebrief.

 

Wat doe ik dan, hoe ziet die training eruit?

  1. We gaan samen om de tafel. Ik geef jou een individuele presentatie, waarin ik je uitleg waar een goede brief aan moet voldoen. Ik geef je tips, voorbeelden en ik bied je alternatieven voor je huidige schrijfstijl.
  2. Aan de hand van de theorie gaan we jouw eerder geschreven sollicitatiebrieven samen beoordelen.
  3. Je krijgt van mij enkele oefeningen te maken, om je te laten wennen aan de nieuwe schrijfstijl.
  4. Na onze meeting mag je mij nog een maand gratis 'lastigvallen' met vragen over jouw sollicitatiebrieven.

 

De training duurt 2,5 uur en wordt bij os op kantoor gegeven. De training kan individueel zijn, maar er kunnen ook meer deelnemers zijn. Zo kun je bijvoorbeeld samen met een vriend of vriendin de training volgen.

 

De kosten voor deze training bedragen € 285,- per deelnemer. Soms komen hier reiskosten bij, dat is afhankelijk van de locatie.

 

Na deze training ben je in staat om zelf professionele sollicitatiebrieven te schrijven. Hiermee word je vaker uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Je zult je leven lang kunnen profiteren van deze training!

 

Heb je interesse in deze training? Neem dan hier contact met me op.

 

Wil je misschien liever gebruik maken van mijn nieuwe sollicitatiepakketten? Voordelig en compleet! Je vindt ze op onze andere website, van Weg naar Succes. Kijk even op www.wegnaarsucces.nl 

 

Pin It
Mini e-book?