Tips en advies op sollicitatie

FaccebookGoogleTwitterYoutubeRSS

Sollicitatiehulp.org

Snel tips en advies op jouw brief en CV?

Je bent misschien best wel tevreden over jouw CV. Maar het schrijven van een brief is nog lastig. Of misschien is het andersom. Of begrijp je niet goed waarom je nu steeds wordt afgewezen, nog voordat je uberhaupt op sollicitatiegesprek bent geweest? Zou het dan toch aan jouw brief en CV liggen?

 

Je wilt toch je brief en CV zelf schrijven, dat vind je belangrijk. Maar het zou best fijn zijn als er even iemand naar kan kijken. En dan niet je moeder, of beste vriendin. want die vinden alles prachtig wat jij maakt. Nee, je zoekt een professionele mening. maar je wilt er niet te ver voor in je buidel moeten tasten, het moet wel leuk blijven.

 

Dat kan nu. Veel mensen zijn al geholpen zijn met wat sturing en tips. Veel brieven zijn best aardig, maar om uitgenodigd te worden moet je boven dit niveau uit kunnen stijgen. En dat kan jij ook!

 

Je kunt je brief en je CV naar mij mailen. Ik buig me over je brief en je CV. Binnen een week krijg jij een email met mijn feedback over jouw inzending. Ook geef ik je tips en alternatieve oplossingen voor lastige kwesties.

 

Dit kost je € 190,00, voor je brief èn je CV.

 

Stuur je sollicitatiebrief en huidige CV naar info@sollicitatiehulp.org. 

 

Wil je misschien liever gebruik maken van mijn nieuwe sollicitatiepakketten? Voordelig en compleet! Je vindt ze op onze andere website, van Weg naar Succes. Kijk even op www.wegnaarsucces.nl 

 

Pin It

 

Mini e-book?