WORKSHOP: Maak meer kans op een sollicitatiegesprek met een professionele sollicitatiebrief

FaccebookGoogleTwitterYoutubeRSS

Sollicitatiehulp.org

WORKSHOP: Maak meer kans op een sollicitatiegesprek met een professionele sollicitatiebrief

Webinar sollicitatiebrief schrijvenEen sterke sollicitatiebrief schrijven. Doe jij dat zonder problemen? Ben jij een schrijftalent? Stop dan maar met lezen, deze workshop is niets voor jou. 

Maar als jij wel regelmatig met het zweet op je voorhoofd een poging doet om jezelf met een sollicitatiebrief in de kijker te zetten, of net niet weet onder woorden weet te brengen waarom jij die beste kandidaat bent, lees dan verder. We hebben goed nieuws voor je!

Deze workshop gaat jou helpen om wel een professionele sollicitatiebrief te schrijven. Om goed onder woorden te kunnen brengen waarom jij de beste kandidaat bent en om meer kans te krijgen op een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek. Want een goede sollicitatiebrief schrijven, dat is echt te leren!

In deze workshop gaan we een uur aan de slag. Wat gaan we doen? We gaan in elk geval aandacht besteden aan de volgende onderdelen;

  • Doel van de brief
  • Wat is een goede brief?
  • Opbouw van de brief
  • Jezelf verkopen
  • Ken het bedrijf
  • Open solliciteren

Na de workshop weet jij hoe je een sollicitatiebrief schrijft, die je meer kans geeft op een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek. En dat is tenslotte waar een sollicitatiebrief om draait. Van dit webinar kun jij je leven lang profiteren!


Naam: 'Meer kans op een sollicitatiegesprek met een professionele sollicitatiebrief'

Datum: Woensdag 25 november 2015, van 10.00 uur tot 12.30 uur

Waar: Good2Connect Plaza, Noorderweg 2, 1221 AA Hilversum

Kosten: Niets. Maar je moet wel even lid worden van DeBroekriem!

Docente: Judith Schoorlemmer.


Bekijk mijn profiel op LinkedIn

Judith Schoorlemmer

Judith Schoorlemmer is expert in haar vakgebied; Loopbaanadvies en sollicitatiecoaching. Ze geeft al jaren workshops, trainingen en webinars.

 


Doe je mee? Dan kun je je via DeBroekriem aanmelden. Er kunnen maximaal 12 mensen mee doen, dus schrijf je snel in als je zeker wilt zijn van een plek!

 

button1

 

Wil je weten welke workshops/webinars ik nog meer geef? Bekijk hier de kalender.

 

Pin It

Mini e-book?