Sollicitatiegesprek oefenen

FaccebookGoogleTwitterYoutubeRSS

Sollicitatiehulp.org

Voorbereiden en oefenen sollicitatiegesprek

Als je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, heb je al een heel belangrijke stap gezet; je brief en je cv zijn goed ontvangen en het bedrijf heeft interesse om jou persoonlijk te ontmoeten! Dat is al een mijlpaal op zich. Maar, je bent er nog niet.

 

Meestal wordt na het eerste sollicitatiegesprek al een beslissing genomen, ze weten dan al of jij in aanmerking komt voor de functie waar je op solliciteert. Zorg er dus voor dat je je goed presenteert. Wat kan ik doen?

 

Ik kan je helpen om ontspannen over te komen tijdens een sollicitatiegesprek. Ik help je, om de meest lastige vragen te pareren op een natuurlijke manier en om jezelf te blijven. Goede vragen stellen aan je interviewer is heel belangrijk en ook dat gaan we oefenen.

 

We ontmoeten elkaar 1x en gaan anderhalf uur lang praten over jouw persoonlijke presentatie. Ik geef je tips en feedback.

 

Wat kost het je?

Het oefenen van een sollicitatiegesprek kost € 190,00, voor een gesprek van anderhalf uur.

 

Neem contact met me op via de contactpagina, of stuur een email naar: info@sollicitatiehulp.org.

Je kunt natuurlijk ook bellen, op nummer (06) 462 446 62.

 

Wil je misschien liever gebruik maken van mijn nieuwe sollicitatiepakketten? Voordelig en compleet! Je vindt ze op onze andere website, van Weg naar Succes. Kijk even op www.wegnaarsucces.nl 

 

Wil je liever een (langer) coachingstraject, waarin je zelf leert hoe je het beste uit jezelf kunt halen?

 

Pin It
Mini e-book?