Bloggers - Gastenblogs

FaccebookGoogleTwitterYoutubeRSS

Gastenblogs

Lees hier de blogs van mijn gasten. Ieder hun eigen verhaal, maar... allemaal op zoek naar werk! Volg hun inspanningen om een baan te vinden. Wil je ook hier bloggen, meer kans maken op een baan en veel gratis advies van mij krijgen? Stuur even een berichtje aan: info@sollicitatiehulp.org

 • Home
  Home Hier vindt je alle blogberichten van heel de website.
 • Categorieën
  Categorieën Weergeeft een lijst met de categorieën van deze blog.
 • Tags
  Tags Weergeeft een lijst met tags die zijn gebruikt in deze blog.
 • Bloggers
  Bloggers Zoek naar je favoriete blogger van deze site.
 • Inloggen
  Inloggen Inlog formulier
Bloggers

Debbie

Debbie heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld

Judith admin

Judith admin heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld

Fien

Mijn naam is Fien van Walbeek. Verder: 42 jaar jong, getrouwd, Utrecht, natuurmens, sportief, doener, betrokken, communicatief, secretaris Glaucoombelangen, eventmanager DeBroekriem, wijkraadslid.


Ik ben een communicatieve, praktische en oplossingsgerichte secretaris die op haar plek zit als adviseur van bestuur en organisatie. En daarmee ben ik de verbindende schakel binnen en buiten de organisatie. Ik ben op zoek naar een functie als secretaris / coördinator / beleidsadviseur in openbaar bestuur of non-profit sector.

oxyjixuty

oxyjixuty heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld

LindavH-T

Mijn naam is Linda. 43 jaar oud en woonachtig in Brabant. Van oorsprong Zeeuwse. Ik heb een opleiding tot Botanisch Laborante gevolgd in Delft maar van begin af aan altijd in de voedingsmiddelen gewerkt. Mijn werkzaamheden zijn gedurende mijn "carriere" verplaatst van labwerk naar de meer administratieve kant van kwaliteteitscontrole. Het was een hard gelach toen ik december 2011 mijn ontslag kreeg maar met mijn positieve houding is het me tot nu toe gelukt om toch telkens met tussen pozen weer aan het werk te gaan. Natuurlijk wi ik graag een baan met meer zekerheid. Daar blijf ik dan ook naar op zoek.Maar in de perioden dat ik niets heb dan kijk ik breder, solliciteer ook op interim functies. Soms vind ik het lastig. Is een "lang" CV een voordeel (brede ervaring) of zien werkgevers t als iets negatiefs? De tijd zal t leren.

ukubeqyf

ukubeqyf heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld

angelique


Mijn naam is Angelique, 38 jaar, getrouwd en woon samen met 2 katten in Culemborg. Ik heb een grote passie voor handwerken.Sinds juli 2013 ben ik op zoek naar een nieuwe baan als juridisch secretaresse, secretaresse of managementassistente.Via mijn blogs wil ik jullie meenemen naar mijn zoektocht naar een nieuwe baan.


icugiv

icugiv heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld

Annet

Mijn naam is Annet, 37 jaar, moeder van een zoon van 7 jaar en eigenaar van een webwinkel, genaamd Trendkidz. Momenteel ben ik werkzaam als telefonisch verkoper en op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin ik mijn organisatietalent, communicatieve vaardigheden en commerciële talent in kwijt kan.

atugepat

atugepat heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld

Karin

Karin heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld

oxycy

oxycy heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld

Laura

Ik ben Laura, 24 jaar en ik heb een grote passie voor theater, dans en reizen. In mijn vrije tijd kijk ik graag een film, lees ik een boek of ga ik de stad in. Vanaf mijn vijftiende ben ik begonnen met werken en heb ik veel ervaring opgedaan in winkels, maar ook tijdens stages. Nu ik afgestudeerd ben, ben ik op zoek naar een leuke en uitdagende baan waar ik mezelf helemaal in kan vinden. Ik ben communicatief sterk, nauwkeurig, een planner en beschik over een goede dosis humor.

Verandercoach

Wie ben ik: Loekie van der Feer, opgewekte energieke vrouw van 57 jaar jong, moeder, oma wonend in Almere.


Masseur, coach met thuispraktijk op zoek naar de combinatie met betaald werk.


Ik verleen op vrijwillige basis van complementaire zorg: Ontspannings en Stoelmassage's verzorgen voor patiënten en personeel voor de afdeling Verloskunde, organiseren van bijeenkomsten daar met inzet van Verlieskunde. Daarnaast ook bij het Parkhuis voor zijn gasten in diverse rollen.


Als verandercoach help ik mensen bij diverse vraagstukken in hun leven d.m.v. Coachgesprekken, Wandelcoaching, Activering, Mindfulness, Massage, mijn expertise zijn Burn-out en Verliezen.


Mijn hobby's: Sporten, Lezen, , Zingen ,Intuïtief schilderen, Opleidingen en cursussen volgen dieaansluiten bij mijn ontwikkeling.


Hoe omschrijven anderen mij:
Enthousiast en positief, warm en duidelijk in haar klantcontact, betrokken en empathisch, communicatief sterk, bedenker van originele ideeën, verbinder van mensen, zelfstandig en creatief , een aanpakker die het overzicht houdt, verantwoordelijke doorzetter.

Wat ik goed kan:
Good listener, hands on mentaliteit coördineren en organiseren, relatiebeheer en adviseren, servicegericht, samenwerken, mensen aansturen en motiveren.

Waar word ik blij van: mensen bij elkaar brengen, adviseren en ondersteunen in het bijzonder, coördineren en organiseren van events, kennis delen en opdoen, mensen aansturen en motiveren.

Wat zoek ik: een back-office/ customer service/ front office functie in een open en informele werkomgeving, waar ruimte is voor eigen initiatief en creativiteit, 32-40 uur, regio Almere/Gooi / Amsterdam.


Heb jij of ken jij een bedrijf dat een passende vacature heeft en komt het tot een match?Uiteraard staat er een tegenprestatie tegenover voor diegene die dit mede mogelijk maakt! Bij voorbaat dank!

Sandra

Ik ben Sandra, 37 jaar en wonend in Amsterdam, samen met mijn goudvis Frits. Ik hou van drummen, muziek, lezen, schrijven en hardlopen. Vanaf mijn 19e heb ik binnen de jeugzorgsector gewerkt in diverse banen. Daar ligt mijn passie! Ik heb veel ervaring, ben gedreven, bevlogen en gemotiveerd!
Mini e-book?