Met nieuwe energie verder... - Gastenblogs

FaccebookGoogleTwitterYoutubeRSS

Even mezelf voorstellen....

Lees hier de blogs van mijn gasten. Ieder hun eigen verhaal, maar... allemaal op zoek naar werk! Volg hun inspanningen om een baan te vinden. Wil je ook hier bloggen, meer kans maken op een baan en veel gratis advies van mij krijgen? Stuur even een berichtje aan: info@sollicitatiehulp.org

 • Home
  Home Hier vindt je alle blogberichten van heel de website.
 • Categorieën
  Categorieën Weergeeft een lijst met de categorieën van deze blog.
 • Tags
  Tags Weergeeft een lijst met tags die zijn gebruikt in deze blog.
 • Bloggers
  Bloggers Zoek naar je favoriete blogger van deze site.
 • Inloggen
  Inloggen Inlog formulier

Met nieuwe energie verder...

Geplaatst door op in Ik zoek een baan!
 • Lettergrootte: Groter Kleiner
 • Hits: 2740
 • Afdrukken
 • Rapporteer dit bericht

Het is een alweer een tijdje geleden dat ik hier een blog geschreven heb.
Ik ben druk geweest. Waar ben ik dan zo druk mee geweest?

b2ap3_thumbnail_Rotsindebranding.jpg

Creabea met gips…

Ik ben een paar weken geleden gevallen tijdens de gladheid van mijn fiets. Daarbij heb ik oorspronkelijk mijn enkel gebroken. Later bleek dat mijn enkel toch niet gebroken was. Maar het is toch wel lastig hoor zo’n enkel in het gips! Totaal niet mobiel ben je dan. Maar voor elk probleem is een oplossing te bedenken. En word je heel creatief!

Yes! Parttime werk!

Verder ben ik druk geweest met mijn 8 uur werk. Zo leuk om te doen om weer wat te betekenen en betaald werk te doen. Ook is het gewoon weer leuk om bij een afdelingsoverleg te zijn!

Netwerken

Ook ben ik januari druk bezig geweest met mijn slotevent bij DeBroekriem. Ik heb een cursus “Netwerken doe je samen” ontwikkeld. Zo leuk om te doen en de mensen te coachen! En goed om te zien dat dit mensen hernieuwde energie geeft. Daar ga ik nog een verslag over schrijven. Maar er komt eerst nog een terugkomdag...

Solliciteren

Met betrekking tot solliciteren ben ik druk bezig geweest in een sollicitatieprocedure als specialist bij een grote overheidsorganisatie. Daarbij moest ik een assessment doen. Leuke dag geweest, veel over mezelf weer geleerd. Maar helaas ben ik het niet geworden, ze zochten toch een ander soort persoon.

Energie

Ook al vind ik het niet erg dat dit niet mijn baan is geworden, het kost me wel weer energie om mezelf op te laden om weer verder te gaan met zoeken! Dat vergeten heel veel werkende mensen! Je wil toch graag een betaalde baan en daar hoop je dan weer op. En dan wordt die hoop weer in de prullenbak gegooid… Maar ik heb mijn energie gevonden in de workshop laatst die ik volgde over “moeilijke vragen tijdens het sollicitatiegesprek”. De belangrijkste tip hieruit was: er zijn geen moeilijke vragen, het is hoe JIJ erin staat. En dat is een waarheid als een koe!

En nu?

En nu ga ik lekker verder. Met in ieder geval een leuke cursus die ik ga volgen over Public Speaking. En kan ik zonder krukken en gips stukken makkelijker weer netwerken. Dus kom maar op met die leuke nieuwe baan als secretaris / (beleids)coördinator waarin ik het verschil kan maken!

Laatste aanpassing op
Waardeer dit blogbericht:
Trackback URL voor dit blogartikel

Reacties

Mini e-book?