Even voorstellen - Gastenblogs

FaccebookGoogleTwitterYoutubeRSS

solliciteren - een baan op zich

Ik heb een wervelend bestaan. Evenzo verlopen mijn sollicitatie perikelen. Graag maak ik lezers hier deelgenoot van. Deel ik mijn ervaringen met anderen die net als ik op zoek zijn naar een baan.

 • Home
  Home Hier vindt je alle blogberichten van heel de website.
 • Categorieën
  Categorieën Weergeeft een lijst met de categorieën van deze blog.
 • Tags
  Tags Weergeeft een lijst met tags die zijn gebruikt in deze blog.
 • Bloggers
  Bloggers Zoek naar je favoriete blogger van deze site.
 • Inloggen
  Inloggen Inlog formulier

Even voorstellen

Geplaatst door op in Ik zoek een baan!
 • Lettergrootte: Groter Kleiner
 • Hits: 2424
 • Afdrukken
 • Rapporteer dit bericht
Even voorstellen

Think like a proton and stay positive...

Maar laat ik mijzelf eerst even kort voorstellen:

Mijn naam is Linda,43 jaar ondertussen, en woonachtig daar waar Brabant  Zeeland kust....

Getrouwd en moeder van drie zonen van 17, 15 en 12 jaar. Mijn grootste hobby is fotograferen. Stilzitten en niets doen is meestal niet aan mij besteed. Ik heb t druk of ik ga t druk krijgen. Met mijn gezin of met de dingen die me interesseren.

Vandaag kwam er onverwacht iets leuks op mijn pad: De mogelijkheid om hier een blog te beginnen. Mijn sollicitatie perikelen te delen met anderen. Dus hier is hij dan: mijn eerste blog!

December 2011 kreeg ik te horen dat ik ontslagen werd. Dat was een behoorlijke klap. Maar ik ben  niet iemand die lang bij de pakken neer zit. Maart 2012 was t dan toch echt over. 

Mei 2012 kon ik al aan de slag. Tijdelijk; na vier maanden was t weer over. WEER solliciteren en dit keer duurde het helaas wat langer eer ik aan de slag kon. April 2013 vond ik weer een tijdelijke baan, dit keer voor 5 maanden (aha PROGRESSIE!). September 2013 moest ik voor de derde maal op zoek sinds mijn ontslag. En aanpakker als ik ben vond ik november 2013 weer een baan. 

Ik dacht dat het spreekwoord was: 3 * is scheepsrecht. Helaas ging dit voor mij niet op. November 2014 liep mijn uitzendcontract weer af. 

En dus sta ik weer voor het voldongen feit dat een deel van mijn energie op gaat aan solliciteren. zoeken- netwerken- mailen- bellen.

"t komt wel goed" en "er komt vast iets beter op je pad" zijn goed bedoelde uitspraken uit mijn omgeving. En de meeste dagen geloof ik dat zelf ook! En soms heel even een dag niet. Maar in de put gaan zitten heeft geen zin. 

Dus vol goede moed duiken we de wereld van het solliciteren weer in.

THINK LIKE A PROTON AND STAY POSITIVE

Linda

 

 

Blog verstuurd vanaf Noord-Brabant, Nederland Bekijk volgende map
Laatste aanpassing op
Waardeer dit blogbericht:
Trackback URL voor dit blogartikel

Reacties

Mini e-book?