Bloggers - Gastenblogs

FaccebookGoogleTwitterYoutubeRSS

Gastenblogs

Lees hier de blogs van mijn gasten. Ieder hun eigen verhaal, maar... allemaal op zoek naar werk! Volg hun inspanningen om een baan te vinden. Wil je ook hier bloggen, meer kans maken op een baan en veel gratis advies van mij krijgen? Stuur even een berichtje aan: info@sollicitatiehulp.org

 • Home
  Home Hier vindt je alle blogberichten van heel de website.
 • Categorieën
  Categorieën Weergeeft een lijst met de categorieën van deze blog.
 • Tags
  Tags Weergeeft een lijst met tags die zijn gebruikt in deze blog.
 • Bloggers
  Bloggers Zoek naar je favoriete blogger van deze site.
 • Inloggen
  Inloggen Inlog formulier
Bloggers

ekeneh

ekeneh heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld

omerokili

omerokili heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld

Judith admin

Judith admin heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld

hyraru

hyraru heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld

Debbie

Debbie heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld

usewe

usewe heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld

eneda

eneda heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld

oseti

oseti heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld

Fien

Mijn naam is Fien van Walbeek. Verder: 42 jaar jong, getrouwd, Utrecht, natuurmens, sportief, doener, betrokken, communicatief, secretaris Glaucoombelangen, eventmanager DeBroekriem, wijkraadslid.


Ik ben een communicatieve, praktische en oplossingsgerichte secretaris die op haar plek zit als adviseur van bestuur en organisatie. En daarmee ben ik de verbindende schakel binnen en buiten de organisatie. Ik ben op zoek naar een functie als secretaris / coördinator / beleidsadviseur in openbaar bestuur of non-profit sector.

oxyjixuty

oxyjixuty heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld

iwysuwej

iwysuwej heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld

LindavH-T

Mijn naam is Linda. 43 jaar oud en woonachtig in Brabant. Van oorsprong Zeeuwse. Ik heb een opleiding tot Botanisch Laborante gevolgd in Delft maar van begin af aan altijd in de voedingsmiddelen gewerkt. Mijn werkzaamheden zijn gedurende mijn "carriere" verplaatst van labwerk naar de meer administratieve kant van kwaliteteitscontrole. Het was een hard gelach toen ik december 2011 mijn ontslag kreeg maar met mijn positieve houding is het me tot nu toe gelukt om toch telkens met tussen pozen weer aan het werk te gaan. Natuurlijk wi ik graag een baan met meer zekerheid. Daar blijf ik dan ook naar op zoek.Maar in de perioden dat ik niets heb dan kijk ik breder, solliciteer ook op interim functies. Soms vind ik het lastig. Is een "lang" CV een voordeel (brede ervaring) of zien werkgevers t als iets negatiefs? De tijd zal t leren.

wukuheda

wukuheda heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld

ukubeqyf

ukubeqyf heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld

fikehyv

fikehyv heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld

angelique


Mijn naam is Angelique, 38 jaar, getrouwd en woon samen met 2 katten in Culemborg. Ik heb een grote passie voor handwerken.Sinds juli 2013 ben ik op zoek naar een nieuwe baan als juridisch secretaresse, secretaresse of managementassistente.Via mijn blogs wil ik jullie meenemen naar mijn zoektocht naar een nieuwe baan.


ipyjib

ipyjib heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld

icugiv

icugiv heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld

vejitabud

vejitabud heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld

Annet

Mijn naam is Annet, 37 jaar, moeder van een zoon van 7 jaar en eigenaar van een webwinkel, genaamd Trendkidz. Momenteel ben ik werkzaam als telefonisch verkoper en op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin ik mijn organisatietalent, communicatieve vaardigheden en commerciële talent in kwijt kan.

Mini e-book?