Lancering nieuw concept; 'Weg naar Succes'!

FaccebookGoogleTwitterYoutubeRSS

Sollicitatiehulp.org

Lancering nieuw concept; 'Weg naar Succes'!

Ga naar de Weg naar Succes!Ik kan het niet ontkennen, ik ben vreselijk trots! Al maanden werk ik, samen met mijn collega Arthur Balabrega, aan een nieuw concept. Ik heb er wel eens iets over los gelaten, maar nu is het dan echt tijd om het concept te lanceren.

 

Maak kennis met; 'Weg naar Succes'! Een gloednieuw portaal voor werkzoekenden. Ben je een starter, langdurig werkloos, wil je het helemaal anders, of zoek je gewoon een nieuwe baan? Je kunt altijd terecht bij de Weg naar Succes.

 

Weg naar Succes is een stappenplan. In 7 stappen leren wij je hoe je erachter komt welke baan en/of branche bij jou past en hoe je deze baan kunt vinden. De 7 stappen zien er alsvolgt uit;

 De 7 stappen bevatten diverse substappen. Deze worden handig onderaan elke pagina weergegeven en je moet ze allemaal doorlopen. Als je dit serieus doet, weet je aan het eind van de weg wat je moet doen om de baan te vinden die bij je past. Je vindt er, naast een enorme vacaturebank, informatie over testen, voorbeeldbrieven en -teksten en een forum. En ook een e-zine, die jou op de hoogte houdt van nieuwtjes op de website en alles wat met solliciteren te maken heeft.

 

De website zal in de nabije toekomst worden uitgebreid met blogs en een fantastische tool om al je sollicitaties te kunnen administreren in een online administratiesysteem. Hierbij weet je in een oogopslag aan wie je welke sollicitatie hebt gestuurd, wat de reacties waren en welke acties (zoals nabellen) je wanneer moet doen. 

 

Eigenlijk heb je niet meer nodig dan de Weg naar Succes, om nu eindelijk jouw baan te vinden!

 

Ik ben heel benieuwd wat je er van vindt, reacties zijn dus van harte welkom!

Log in om reacties te plaatsen

Al deze tips (en meer!) in je emailbox ontvangen?

E-Book; SolliciLerenElke w weken maak ik een nieuwe sollicitatietip, die ik verstuur naar abonnees voor de e-zine 'SolliciLeren'. Naast sollicitatietips houd ik je op de hoogte van de ontwikkelingen en nieuwe producten en/of diensten van Sollicitatiehulp.

Want we groeien, ik ben druk bezig met diverse samenwerkingen en teleseminars! Daarnaast komen er kant-en-klare producten om jou te ondersteunen in je zoektocht naar een baan. denk aan mp3 bestanden, checklists, video's en zelfs een Sollicitatiemanager!

 

'Ja ik blijf graag op de hoogte en wil ook je gratis mini e-book vol met tips downloaden'

Mini e-book?