Vakantie voorbij... Solliciteren!

FaccebookGoogleTwitterYoutubeRSS

Sollicitatiehulp.org

Vakantie voorbij... Solliciteren!

vakantie bijna afgelopen? Solliciteren!Voor de meeste mensen is de vakantie bijna voorbij. Sommigen zijn alweer aan het werk en anderen kunnen nog even genieten van hun vrije tijd. 

En weer anderen hebben eigenlijk geen vakantie gehad, want geen baan = geen vakantie. Althans, niet echt. En waar werkenden soms maar moeilijk weer in het werkritme kunnen komen, beginnen werklozen het nieuwe seizoen zonder baan. Hoe behoud je nu de motivatie om vol nieuwe energie verder te gaan met solliciteren? 

Lees de volgende tips om weer enthousiast aan de slag te gaan;

  1. Weet dat er net na de vakantie altijd meer vacatures zijn dan in andere tijden van het jaar. Veel bedrijven starten dan met nieuwe budgetten en nieuwe projecten. Zorg dat je erbij bent!
  2. Ook recruiters hebben vakantie gehad. Vaak starten zij ook uitgerust aan hun nieuwe seizoen en zijn hierdoor weer professioneler en minder snel geïrriteerd. Doe er je voordeel mee, bel gerust een keer vaker voor meer informatie over die vacatures!
  3. Na de vakantie starten ook nieuwe workshops, trainingen en opleidingen. Misschien kun jij naast het solliciteren, een opleiding gaan doen? Het vergroot je kansen!
  4. Na de vakantie worden nieuwe stageplaatsen vastgesteld. Als jij een leer/werkplek zoekt, moet je nu je slag slaan!
  5. Maak een sollicitatiebudget voor jezelf. Wat kun en wil je reserveren, om jouw baan te vinden! Coaching kost geld, maar kan je echt helpen om jouw baan eerder te vinden. Maak een budget. Dan weet je wat je uit kunt geven. Het maakt het gemakkelijker om keuzes te maken.
  6. Om werkzoekenden een extra voordeel te gunnen, geef ik tot en met 30 september 2014 een korting van 10% op mijn coachingsprogramma's! Die vind je hier.
  7. En last but not. least; de werkloosheid daalt! In dit artikel kun je lezen dat de werkloosheid in 2015 nog geen 7% zal bedragen, mits de situatie met de Oekraïne en Rusland niet uit de hand loopt. Goed nieuws dus, profiteer ervan!

Doe je voordeel met mijn tips. Neem je voor om JOUW baan te vinden in 2014 en hou je hieraan! Beloof jezelf die droombaan en haal alles uit de kast om hem te krijgen!

 

Pin It
Log in om reacties te plaatsen

Al deze tips (en meer!) in je emailbox ontvangen?

E-Book; SolliciLerenElke w weken maak ik een nieuwe sollicitatietip, die ik verstuur naar abonnees voor de e-zine 'SolliciLeren'. Naast sollicitatietips houd ik je op de hoogte van de ontwikkelingen en nieuwe producten en/of diensten van Sollicitatiehulp.

Want we groeien, ik ben druk bezig met diverse samenwerkingen en teleseminars! Daarnaast komen er kant-en-klare producten om jou te ondersteunen in je zoektocht naar een baan. denk aan mp3 bestanden, checklists, video's en zelfs een Sollicitatiemanager!

 

'Ja ik blijf graag op de hoogte en wil ook je gratis mini e-book vol met tips downloaden'

Mini e-book?