Motivatiebrief item

FaccebookGoogleTwitterYoutubeRSS

Sollicitatiehulp.org

Sollicitatiebrief laten schrijven?

Een sollicitatiebrief bij een sollicitatie kan het verschil uitmaken tussen een uitnodiging voor een persoonlijk sollicitatiegesprek en een afwijzing. Maar een goede sollicitatiebrief schrijven is niet voor iedereen weggelegd. Het vergt kennis van de Nederlandse taal, kennis van het bedrijf en kennis van jezelf.

 

Op de meeste vacatures worden tientallen, maar vaak ook honderden sollicitaties ingestuurd. Van alle brieven heeft 85% dezelfde strekking. Lees; "Geachte heer, mevrouw, naar aanleiding van uw advertentie wil ik graag solliciteren op de vacature van.... bla bla bla" De meeste brieven die zo beginnen worden opzij gelegd. Niet interessant genoeg.

 

Je moet dus zorgen dat je opvalt en leert om de taal van het inlenende bedrijf te spreken. Dat is niet altijd makkelijk, maar daar kan ik je mee helpen. Met mijn jarenlange HR ervaring weet ik precies wat men wel en niet wil lezen. Welke brief valt op en welke brief verdwijnt in de stapel? Overal zijn tips te vinden over motivatiebrieven. Ook op mijn site.

 

Waarom maak ik verschil? Omdat ik een brief voor jou schrijf, helemaal op maat. Wel de waarheid schrijven, maar op een manier die opvalt. Niet te veel, niet te weinig, maar precies goed.

 

Wat kost het je? Een 'losse' sollicitatiebrief kost jou € 150,00. Samen met het opstellen van een nieuw CV komt dit neer op € 300,00.

 

Neem contact met me op via de contactpagina, of stuur een email naar: info@sollicitatiehulp.org.

 

 

Wil je liever met mij aan de slag, om zelf te leren hoe je pakkende sollicitatiebrieven schrijft?

 

Of eerst een paar voorbeelden lezen van sollicitatiebrieven die ik heb geschreven?

 

Pin It
Mini e-book?