CV item

FaccebookGoogleTwitterYoutubeRSS

Sollicitatiehulp.org

Het opstellen van een curriculum vitae

Een Curriculum Vitae is meer dan een opsomming van je arbeidsverleden. Niet alleen je werkervaring, maar ook je persoonlijk profiel kan deel uitmaken van je CV.  Met een CV krijgt je potentiële werkgever een overzichtelijk beeld van wat jij meebrengt als nieuwe functionaris.

Dit lijkt eenvoudig, maar toch kan er veel misgaan, waardoor je niet wordt uitgenodigd voor een gesprek over een vacature die misschien wel heel erg goed bij je past! Het maken van een goed CV kost tijd, energie en toewijding. En kennis.

Je CV moet er zo uitzien, dat er een duidelijk en positief beeld van jou ontstaat. Gaten in je cv moeten worden opgevuld, zonder dat de waarheid geweld wordt aangedaan. Vaak is het een kwestie van goed formulieren en nadruk leggen op zaken waar je zelf niet direct aan gedacht zou hebben.

Ik kan je hiermee helpen. Door je huidige CV te redigeren en te verbeteren, of door een geheel nieuw CV voor je op te stellen.

 

Wat kost het je?

Het laten opstellen van een professioneel CV kost € 190,00.

 

Wil je misschien liever gebruik maken van mijn nieuwe sollicitatiepakketten? Voordelig en compleet! Je vindt ze op onze andere website, van Weg naar Succes. Kijk even op www.wegnaarsucces.nl 

 

Neem contact met me op via de contactpagina, of stuur een email naar: info@sollicitatiehulp.org

 

Wil je liever persoonlijk met mij aan de slag, om zelf te leren hoe je een goed CV maakt?

 

Of wil je eigenlijk liever een standaard CV layout, die je zelf kunt invullen?

 

Pin It
Mini e-book?