Seniors 2, Documentatieprogramma

FaccebookGoogleTwitterYoutubeRSS

Sollicitatiehulp.org

Seniors 2, Documentatieprogramma

Herkent u zichzelf in (1 of meer van) onderstaande situaties?


U heeft al lange tijd niet meer echt gesolliciteerd. En hierdoor weet u eigenlijk niet meer zo goed hoe dat tegenwoordig gaat. Hoe u een moderne en professionele motivatiebrief schrijft.

U weet wel dat een CV niet al te lang moet zijn. Maar met uw jarenlange ervaring, wordt uw CV minimaal 6 kantjes groot. En dat is wat te lang. U heeft geen idee hoe u uw CV korter en toch aantrekkelijk maakt.

U bent al even werkloos en eigenlijk heeft u weinig hoop om nog uitgenodigd te worden voor een interview. De moed zakt u langzamerhand in de schoenen en dit heeft zijn weerslag op de brieven die u schrijft. Ze stralen geen energie meer uit.

U heeft gehoord van Social Media en hoe ze moeten corresponderen met uw CV op papier. Maar wat dat precies inhoudt en hoe u dat voor elkaar krijgt, dat is eigenlijk een raadsel. U weet niet hoe dit het beste kunt oppakken.


De arbeidsmarkt anno 2013 ziet er niet rooskleurig uit. En doelgroepen die toch al minder kansen hebben, worden extra getroffen. Begrip is er overal, iedereen weet dat dit een feit is. Hoe ouder je wordt, hoe moeilijker het is om een baan te vinden. Werkgevers deinzen terug voor de extra kosten die oudere werknemers (vaak) met zich meebrengen.

Maar er is hoop! Ook u als Senior heeft een kans op een baan. U moet hiervoor wel veel doen. Hard werken, in uzelf investeren en een lange adem hebben. Maar, als u dat ervoor over heeft, kunt ook u een passende baan vinden!

 

Wilt u erbovenuit komen? Leren hoe het wel moet en hier op middellange termijn profijt van hebben?

Het seniors 2, 'Documentatieprogramma' beslaat in totaal ongeveer 1 maand, maar dit is afhankelijk van uw inzet. het kan langer duren, maar ik raad u aan om de stappen snel achter elkaar te nemen, dat verhoogt de succeskans van het programma. Het programma biedt het volgende;

1. 1 meeting van anderhalf uur, waarin ik samen met u uw CV en eerdere motivatiebrieven bekijk en analyseer. We bespreken ook uw kansen en valkuilen. (ter waarde van € 142,50)
2. U ontvangt uw CV in een nieuwe layout en een herschreven sollicitatiebrief (die u zelf eerder hebt gemaakt) (ter waarde van € 380,00)
3. U zoekt zelf 3 nieuwe vacatures, die geschikt voor u zijn. Hiervoor gaat u zelf 3 sollicitatiebrieven schrijven en uw CV aanpassen.  
4. Een telefonische meeting van een uur, waarin ik uw brieven en CV analyseer en zonodig bijstuur. (ter waarde van € 95,00)
5. U ontvangt een Excel format, waarmee u eenvoudig en overzichtelijk uw sollicitaties bijhoudt. (ter waarde van € 35,50)

Om dit programma succesvol te doorlopen en af te ronden, is het van groot belang dat u precies weet wat u wilt en kunt. Dat u een goede profielanalyse van uzelf hebt. Heeft u dat niet, volg dan eerst Seniors 1, Presentatieprogramma.

 

Na dit programma bent u staat om professionele, moderne motivatiebrieven te schrijven, die zijn toegesneden op de vacature die bij u past. U leert hoe u kunt onderzoeken wat de beste sollicitatiemethode is voor een vacature en welke toon u moet aanslaan in uw brief. Daarnaast leert u hoe u een goede administratie bijhoudt van uw sollicitaties en hoe u diverse Social Media kunt inzetten ter ondersteuning van uw zoektocht naar een baan.

 

Dit seniors 2, Documentatieprogramma kost u geen € 653,00, maar 2x € 326,50! Zo komt u niet direct voor te hoge kosten te staan, maar kunt u in 2x betalen!

Naast de 5 onderdelen van het programma krijgt u van mij nog 3 bonussen!

1. U ontvangt mijn mini e-book: 'Sollicileren, want solliciteren kun je leren', boordevol tips en trucs die u van pas kunnen komen. (ter waarde van € 195,00)
2. U krijgt een half jaar lang 10% korting op het maken van motivatiebrieven op maat (ter waarde van € 19,00 per brief)

 

 

Let op! Het programma werkt niet als u;

  • Niet bereid bent om heel hard te werken aan uw documentatie
  • Eigenlijk niet gelooft in de toegevoegde waarde van CV's en brieven 'op maat'
  • Denkt dat anderen het werk voor u gaan doen
  • Niet echt op zoek bent naar een leuke baan of een mooie carriere

 

Als 1 van bovenstaande regels op u van toepassing zijn, begin er dan niet aan. Verspild geld en verspilde moeite!


 

Maar, als u echt serieus aan een nieuwe baan wilt werken, meld u dan aan voor dit programma; Seniors 2, Documentatieprogramma!

 

Stuur een email aan info@sollicitatiehulp.org met uw contactgegevens en uw interesse voor dit programma. Ik neem dan zsm contact met u op om afspraken te maken!

 

Werken aan jezelf loont!

 

Pin It
 
 
 
 
Mini e-book?