Seniors 1, Presentatieprogramma

FaccebookGoogleTwitterYoutubeRSS

Sollicitatiehulp.org

Seniors 1, Presentatieprogramma

 

Herkent u uzelf in (1 of meer van) onderstaande situaties?


U bent al even geleden ontslagen. U heeft een mooi CV en veel kennis op uw vakgebied. En toch lijkt het alsof deze kennis niet van belang is voor de bedrijven waar u solliciteert. U wordt keer op keer afgewezen. Steeds met een vage reden, waardoor u de indruk krijgt dat uw leeftijd steeds weer een struikelblok is.

Na een lange periode van vruchteloze sollicitatiepogingen bent u moedeloos geworden. U denkt dat u geen eerlijke kans krijgt op de huidige arbeidsmarkt. Regelmatig zakt de moed u in uw schoenen.

U heeft het gevoel dat u voorbij bent gestreefd door jongeren, met net zoveel kennis. Zij bewegen zich zonder problemen in de (internet) spotlights, hebben accounts op social media en verkopen zichzelf op LinkedIn. U heeft er wel van gehoord, maar bent er niet thuis in. U denkt dat dit vooral voor jongeren is bedoeld.

U heeft een goede opleiding genoten, maar dit is lang geleden. In de tussentijd heeft u weinig tot geen bijscholing genoten en potentiele werkgevers geven aan dat uw kennis en opleiding verouderd zijn.

U heeft een fysiek zwaar arbeidsverleden. Nu lukt dat werk niet meer. U beschikt niet over de juiste ervaring en opleiding om een ander soort baan te vinden. Hierdoor zijn uw kansen nihil.


De arbeidsmarkt van tegenwoordig ziet er nog niet zo heel rooskleurig uit. En doelgroepen die toch al minder kansen hebben, worden extra getroffen. Begrip is er overal, iedereen weet dat dit een feit is. Hoe ouder je wordt, hoe moeilijker het is om een baan te vinden. Werkgevers deinzen terug voor de extra kosten die oudere werknemers (vaak) met zich meebrengen.

Maar er is hoop! Ook u als Senior heeft een kans op een baan. U moet hiervoor wel veel doen. Hard werken, in uzelf investeren en een lange adem hebben. Maar, als u dat ervoor over heeft, kunt ook u een passende baan vinden!

 

Wilt u erbovenuit komen? Leren hoe het wel moet en hier op middellange termijn profijt van hebben?

Het Seniors 1, 'Presentatieprogramma' beslaat in totaal ongeveer 2 maanden. Het programma biedt het volgende;

1. 3 bijeenkomsten van anderhalf uur, waarin we samen terugkijken naar gemaakte keuzes en plannen maken voor de toekomst. Hierbij schenken we aandacht aan presentatietechnieken, spiegelen van uzelf en overtuigingen, waarmee u het uzelf onbewust moeilijker maakt. (ter waarde van € 427,50)
2. 3 zelftesten, die u zelf via het internet kunt maken.  Hangt af van de test
3. Een schriftelijk advies, waarin ik een beknopte profielanalyse van u maak, die ik opmaak tijdens en na onze meetings, na ontvangst van de uitslagen van de testen. Ook zal er een advies in staan, waar uw kansen liggen en welke wegen u het beste kunt bewandelen. (ter waarde van € 285,00)
4. Wekelijkse telefonische ondersteuning van een half uur, gedurende 8 weken, om u wat extra bagage mee te geven (ter waarde van € 380,00)

Na dit programma bent in staat om een persoonlijke analyse van uzelf te maken. U weet waar uw sterktes en zwaktes liggen, u weet waarom u keuzes maakte in het verleden, hoe u 'ingesleten' vooroordelen kunt negeren en waar u naartoe kunt. U bent u bewust van de wijze waarop u overkomt op anderen. U weet ook hoe u hiermee uw voordeel kunt doen. Hierdoor verdwijnt uw onzekerheid en u komt energiek en enthousiast over als gesprekspartner. U bent klaar voor de volgende stap!

 

Dit Seniors 1, Keuzes- en Presentatieprogramma kost u geen € 1.092,50  maar 2x € 546,25! U betaalt in 2x, zodat u niet ineens voor hoge kosten staat.

Naast de 4 onderdelen van het programma krijgt u van mij nog 4 bonussen!

1. U ontvangt mijn mini e-book: 'Sollicileren, want solliciteren kun je leren', boordevol tips en trucs die u van pas kunnen komen. (ter waarde van € 195,00)
2. U ontvangt een standaard lay-out van een Curriculum Vitae, die u zelf kunt invullen. (ter waarde van € 25,50)
3. U ontvangt een standaard layout van een sollicitatiebrief, zodat u de stijl en soms zelfs letterlijke citaten kunt gebruiken in uw sollicitatiebrieven. (ter waarde van € 90,00)
4. U krijgt een half jaar lang 10% korting op het maken van sollicitatiebrieven op maat (ter waarde van € 19,00 per brief)

 

Let op! Het programma werkt niet als u;

  • Niet bereid bent om echt met uzelf aan de slag te gaan
  • Eigenlijk niet gelooft in het leren kennen van uzelf
  • Denkt dat anderen het werk voor u gaan doen
  • Niet echt op zoek bent naar een leuke baan of een mooie carriere

 

Als 1 van bovenstaande regels op u van toepassing zijn, begin er dan niet aan. Verspild geld en verspilde moeite!


 

Maar, als u echt serieus aan een professionele toekomst wilt werken, meld u dan aan voor dit programma; Seniors 1, Presentatieprogramma!

 

Stuur een email aan info@sollicitatiehulp.org met je contactgegevens en uw interesse voor dit programma. Ik neem dan zsm contact met u op om afspraken te maken!

 

Werken aan jezelf loont!

 

Pin It
 
 
 
 
Mini e-book?