Midcareers 2, Documentatieprogramma

FaccebookGoogleTwitterYoutubeRSS

Sollicitatiehulp.org

Midcareers 2, Documentatieprogramma

Herken je jezelf in (1 of meer van) onderstaande situaties?


Je hebt een CV en inmiddels al veel motivatiebrieven geschreven. Maar eigenlijk heb je nog steeds geen idee of het wel goed is, wat je hebt gemaakt. Je hebt het altijd al zo gedaan, maar nu lukt het niet om uberhaupt uitgenodigd te worden voor een interview.

Je gebruikt steeds dezelfde CV, bij elke sollicitatie. Er staat tenslotte in wat je hebt gedaan en dat verandert toch niet? Maar eigenlijk wil je er wel een dynamischer geheel van maken, zodat er een 'flow' in zit. En je wilt dat je CV naadloos aansluit op je motivatiebrief. 

Brieven schrijven kun je best, maar een motivatiebrief voor een sollicitatie is toch anders. Welke toon moet je aanslaan, hoe wordt een brief opgebouwd en wat moet er nu eigenlijk wel of niet in staan? Je hebt vragen, je wilt leren hoe je zelf een 'gelikte' motivatiebrief kunt schrijven.

Je hebt een 'knagend' gevoel, dat het beter kan. Je brieven zijn niet slecht, maar ze maken te weinig verschil. Je wilt juist net degene zijn die steeds bovenop de stapel terechtkomt. waarvan de motivatiebrief wel 2x wordt gelezen. 


Veel midcareers hebben te maken met bovenstaande dilemma's. Als je al enkele jaren werkzaam bent, heb je meestal in die tijd geen aandacht besteed aan je 'sollicitatiedocumentatie'. En tijden veranderen. Waar je vroeger een goede kans maakte, moet je vandaag hoge kwaliteit afleveren om uitgenodigd te worden. Jarenlang heb ik duizenden brieven en CV's onder ogen gehad. En ietsje minder heb ik er zelf gemaakt! Geloof me, 75% van alle motivatiebrieven en CV's zien er niet uit, simpelweg omdat er te weinig over nagedacht is.

 

Wil je erbovenuit komen? Leren hoe het wel moet en hier de rest van je leven profijt van hebben?

 

Het midcareers 2, 'Documentatieprogramma' beslaat in totaal ongeveer 1 maand, maar dit is afhankelijk van jouw inzet. het kan langer duren, maar ik raad je aan om de stappen snel achter elkaar te nemen, dat verhoogt de succeskans van het programma. Het programma biedt het volgende;

1. 1 meeting van anderhalf uur, waarin ik samen met jou je CV en eerdere sollicitatiebrieven bekijk en analyseer. We bespreken ook je motivaties en kansen. (ter waarde van € 142,50)
2. Je ontvangt je CV in een nieuwe layout en een herschreven motivatiebrief (die je zelf eerder hebt gemaakt) (ter waarde van € 380,00)
3. Je zoekt zelf 3 nieuwe vacatures, die geschikt voor je zijn. Hiervoor ga je zelf 3 sollicitatiebrieven schrijven en je CV aanpassen.  
4. Een telefonische meeting van een uur, waarin ik jouw brieven en CV analyseer en zonodig bijstuur. (ter waarde van € 95,00)
5. Je ontvangt een Excel format, waarmee je eenvoudig en overzichtelijk je sollicitaties bijhoudt. (ter waarde van € 35,50)

Om dit programma succesvol te doorlopen en af te ronden, is het van groot belang dat je precies weet wat je wilt en kunt. Dat je een goede profielanalyse van jezelf hebt. Heb je dat niet, volg dan eerst Midcareers 1, Keuze- en Presentatieprogramma.

Na dit programma ben je staat om professionele motivatiebrieven te schrijven, die zijn toegesneden op de vacature die bij jou past. Je komt er snel achter hoe je kunt ontdekken of je solliciteert bij een bedrijf dat bij je past en je slaat altijd precies de juiste toon aan in je brief. Je leert de taal spreken van het bedrijf waar je solliciteert. Hierdoor zul je heel vaak worden uitgenodigd voor een interview. Je weet je CV uitstekend aan te passen op een specifieke sollicitatie, zodat je CV en je motivatiebrief elkaar naadloos aanvullen. Je leert om je sollicitaties vast te leggen, waardoor je altijd een duidelijk overzicht hebt van je 'sollicitatieproject'.

 

Dit midcareers 2, Documentatieprogramma kost je geen € 653,00, maar 2x € 326,50! Zo kun je d ekosten spreiden in 2 betalingen. 

Naast de 5 onderdelen van het programma krijg je van mij nog 2 bonussen!

1. Je ontvangt mijn mini e-book: 'Sollicileren, want solliciteren kun je leren', boordevol tips en trucs die je van pas kunnen komen. (ter waarde van € 195,00)
2. Je krijgt een half jaar lang 10% korting op het maken van sollicitatiebrieven op maat (ter waarde van € 19,00 per brief)

 

Let op! Het programma werkt niet als je;

  • Niet bereid bent om heel hard te werken aan je documentatie
  • Eigenlijk niet gelooft in de toegevoegde waarde van CV's en brieven 'op maat'
  • Denkt dat anderen het werk voor je gaan doen
  • Niet echt op zoek bent naar een leuke baan of een mooie carrière

Als 1 van bovenstaande regels op jou van toepassing zijn, begin er dan niet aan. Verspild geld en verspilde moeite!


 

Maar, als je echt serieus aan een professionele toekomst wilt werken, meld je dan aan voor dit programma; Midcareers 2, Documentatieprogramma!

 

Stuur een email aan info@sollicitatiehulp.org met je contactgegevens en je interesse voor dit programma. Ik neem dan zsm contact met je op om afspraken te maken!

 

Werken aan jezelf loont!

 

Pin It
Mini e-book?