Midcareers 1, Keuzes en Presentatieprogramma

FaccebookGoogleTwitterYoutubeRSS

Sollicitatiehulp.org

Midcareers 1, Keuzes en Presentatieprogramma

 

Herken je jezelf in (1 of meer van) onderstaande situaties?


Je hebt een baan, waar je best plezier hebt. Maar er knaagt iets, een onbestemd gevoel van ontevredenheid vult steeds meer je gedachten. Je weet eigenlijk wel dat je niet echt op je plek zit. Dat een andere baan, omgeving of bedrijf beter bij je zou passen. Maar welke dan, daar heb je geen idee van. Het knaagt.

Je bent vaak gevraagd voor een baan, of via via ergens 'ingerold'. Hierdoor heb je eigenlijk weinig ervaring met solliciteren en alhoewel je niet ontevreden bent, wil je eigenlijk meer je eigen keuzes maken, je wilt de regie over je toekomst zelf voeren. Maar welke stappen je hiervoor moet zetten, dat is je niet duidelijk.

Bij je huidige bedrijf kennen je collega's jou. Je bent ingeburgerd en men weet wie je bent. Eigenlijk wil je best graag van baan veranderen, maar het vooruitzicht om in een nieuw bedrijf terecht te komen, waar niemand je kent en waarin je jezelf weer helemaal moet bewijzen, beangstigt je. Je doet dus niks.

Je had een baan, maar je bent ontslagen. Dit heeft je zelfvertrouwen aangetast. Je bent aan het solliciteren, maar je wordt vaak afgewezen. Bij het schrijven van een nieuwe motivatiebrief denk je eigenlijk dat het verspilde moeite is, want 'je wordt toch afgewezen'. Je zit in een neerwaartse spiraal.


Deze situaties komen vaak voor. Als Mid-career ga je meer nadenken over je leven en de keuzes die je hierin wel of niet hebt gemaakt. Nu kun je nog kiezen, als je langer wacht, gaat het moment voorbij. En voor je het weet, heb je je carriere achter de rug en word je langzaam ongelukkig.

Maar er is hoop! Iedereen kan leren om zelf keuzes te maken. Om binnen een bestaande situatie het heft in eigen handen te nemen. Nu is de tijd om op te staan en actie te ondernemen!

 

Wil je erbovenuit komen? Leren hoe het wel moet en hier de rest van je leven profijt van hebben?

Het Midcareers 1, 'Keuzes- en Presentatieprogramma' beslaat in totaal ongeveer 2 maanden. Het programma biedt het volgende;

1. 3 bijeenkomsten van anderhalf uur, waarin we samen terugkijken naar gemaakte keuzes en plannen maken voor jouw toekomst. Hierbij schenken we aandacht aan presentatietechnieken, spiegelen van jezelf en overtuigingen. (ter waarde van € 427,50)
2. 3 zelftesten, die je zelf via het internet kunt maken.  hangt van de test
3. Een schriftelijke profielanalyse van jou, die ik opmaak tijdens en na onze meetings, na ontvangst van de uitslagen van de testen. (ter waarde van € 285,00)
4. Wekelijkse telefonische ondersteuning van een half uur, gedurende 8 weken, om je wat extra bagage mee te geven (ter waarde van € 380,00)

Na dit programma ben je staat om een persoonlijke analyse van jezelf te maken. Je weet waar je sterktes en zwaktes liggen, je weet waarom je keuzes maakte in het verleden en waar je naartoe wilt. Je bent je bewust van de wijze waarop je overkomt op anderen. Je weet ook hoe je hiermee je voordeel kunt doen. Hierdoor verdwijnt je onzekerheid en je ben een volwaardige gesprekspartner geworden, die weet wat hij/zij wil. Je bent klaar om het heft in eigen hand te nemen!

 

Dit Midcareers 1, Keuzes- en Presentatieprogramma kost je geen € 1.092,50 maar 2x € 546,25! Je betaalt in 2x, zodat je niet ineens voor hoge kosten staat.

Naast de 4 onderdelen van het programma krijg je van mij nog 4 bonussen!

1. Je ontvangt mijn mini e-book: 'Sollicileren, want solliciteren kun je leren', boordevol tips en trucs die je van pas kunnen komen. (ter waarde van € 195,00)
2. Je ontvangt een standaard lay-out van een Curriculum Vitae, die je zelf kunt invullen. (ter waarde van € 25,50)
3. Je ontvangt een standaard layout van een sollicitatiebrief, zodat je de stijl en soms zelfs letterlijke citaten kunt gebruiken in je sollicitatiebrieven. (ter waarde van € 95,00)
4. Je krijgt een half jaar lang 10% korting op het maken van sollicitatiebrieven op maat (ter waarde van € 19,00 per brief)

 

Let op! Het programma werkt niet als je;

  • Niet bereid bent om echt met jezelf aan de slag te gaan
  • Eigenlijk niet gelooft in het leren kennen van jezelf
  • Denkt dat anderen het werk voor je gaan doen
  • Niet echt op zoek bent naar een leuke baan of een mooie carrière

 

Als 1 van bovenstaande regels op jou van toepassing zijn, begin er dan niet aan. Verspild geld en verspilde moeite!


 

Maar, als je echt serieus aan een professionele toekomst wilt werken, meld je dan aan voor dit programma; Midcareers 1, Keuzes en Presentatieprogramma!

 

Stuur een email aan info@sollicitatiehulp.org met je contactgegevens en je interesse voor dit programma. Ik neem dan zsm contact met je op om afspraken te maken!

 

Werken aan jezelf loont!

 

Pin It
 
 
 
 
Mini e-book?