Voor HBO'ers

FaccebookGoogleTwitterYoutubeRSS

Sollicitatiehulp.org

HBO Career boost (1)

HBO Intensive program

Dit programma is geschikt voor HBO'ers

Herken je jezelf in (1 of meer van) onderstaande situaties?


 

Je hebt een goede, afgeronde, opleiding, HBO of hoger. Je hebt ook werkervaring. Maar nu heb je (even?) geen werk. Zo op papier lijk je echt succesvol, maar hoe vaak je ook solliciteert, het lukt maar niet om een baan te vinden.

 

Eigenlijk heb je geen idee wat er mis gaat. Je cv ziet er goed uit, je sollicitatiebrieven zijn ook wel best. En soms word je zelfs uitgenodigd voor een gesprek. Maar ‘ergens’ blijft het steken, want verder dan gesprekken kom je niet. Als dat al lukt!

 

Je hebt er echt wat voor over, om nu die baan van je leven te vinden. Zo wil je ook wel banen onder jouw niveau aannemen. Of tijdelijke banen accepteren. Of misschien zelfs vrijwilligerswerk doen. Alles om aan de slag te raken!

 

Als afwijzingsreden krijg je vaak te horen dat ‘een andere kandidaat net iets beter past’, of dat ‘andere kandidaten net wat meer voldoen aan de eisen die worden gesteld’, of dat ‘je het helaas net niet bent geworden’. Met al die redenen kun je niet zoveel. Hierdoor weet je ook niet hoe je het de volgende keer anders zou kunnen doen.

 

Je hebt het gevoel, dat je het allemaal best aardig doet, maar dat je net dat laatste ‘ding’ mist. Je weet niet precies waar het aan ligt, maar waarom word jij het nu juist net niet? Je hebt het gevoel dat je teveel opgaat ‘in de grote massa’. Je wilt er bovenuit stijgen. Maar hoe?


 

Heel veel HBO’ers kampen met deze problemen. En het is ook lastig, wanneer je eigenlijk niet behoort tot een groep ‘moeilijk plaatsbare’ werkzoekenden. Je lijkt heel veelbelovend, En wellicht ben je dat ook. Maar samen met jou, zijn er tienduizenden HBO’ers, die ook die ene baan zoeken. En iedereen wil opvallen, bovenop die stapel komen te liggen en een mooi joboffer te krijgen.

 

Er is hoop! Ook jij kunt die baan vinden die bij je past. Ook jij kunt bovenop die stapel terechtkomen. En ook jij kunt diegene zijn, die straks kan kiezen uit verschillende aanbiedingen. Misschien lijkt het een utopie, maar geloof me. Het kan! En ik kan het jou leren.

 

Nadat jij het Career Boost program hebt doorlopen, heb je een andere kijk op je carriere en het zoeken naar een baan. Je weet hoe je je jezelf moet profileren, hoe je het meest effectief kunt solliciteren en hoe je binnen afzienbare tijd wel die baan vindt!

 

Veel mensen kiezen niet voor een compleet programma, maar gaan eerst coaching aanvragen voor een onderdeel. Bijvoorbeeld hoe je een sollicitatiegesprek moet voeren. Meestal komen ze er tijdens deze coaching achter, dat ze steken hebben laten vallen in andere onderdelen van hun loopbaanplanning. En zo zijn ze uiteindelijk duurder uit en veel tijd verder. Jammer! Want het hoeft niet.

 

Ik leer je van a tot z hoe het werkt. Hoe je alle stappen uit het loopbaanproces goed doorloopt. Hoe je bij elke stap net boven de rest uitsteekt. En hoe jij dus automatisch steeds vaker de meest geschikte kandidaat bent voor die droombaan!

 

Hoe doe je dat?

Door het HBO Intensive Career Boost Program te volgen.

 

Het HBO Intensive Career Boost Program beslaat in totaal ongeveer 3 maanden en het is een intensieve vorm van coaching, met veel 1-op-1 momenten. Het programma ziet er alsvolgt uit;

1.

6 bijeenkomsten van anderhalf uur, waarin de volgende onderwerpen aan bod komen;

  • Zelfkennis en zelfanalyse;
  • On- en offline profilering
  • Je curriculum vitae
  • Sollicitatiebrieven
  • Sollicitatiegesprekken

(ter waarde van € 855,00)

2.

3 zelftesten, die je zelf via het internet kunt maken.

(beroepskeuzestest algemeen, Competentietest, Werkwaardentest)

Waarde afhankelijk van de testen)

3.

Een schriftelijke profielanalyse van jou, die ik opmaak tijdens en na onze meetings, na ontvangst van de uitslagen van de testen.

(ter waarde van € 190,00)

4.

Wekelijkse telefonische of email ondersteuning van een half uur, gedurende 13 weken, om je extra en te ondersteunen.

(ter waarde van € 487,50)

5.

Je cv herschreven in nieuwe layout

(ter waarde van € 190,00)

6.

Een sollicitatebrief van jou, herschreven, of een nieuwe sollicitatiebrief

(ter waarde van € 190,00)

7.

Een handig Excel sheet, waarin je je sollicitaties overzichtelijk kunt bijhouden.

(ter waarde van € 35,50)

 

Na dit programma zul je een andere kijk hebben op het zoeken naar een baan. Nu zie je hoe je jezelf ECHT kunt verkopen, hoe je nu net dat nuance verschil kunt maken. Met dit programma heb je voor de rest van je leven geen moeite meer om een passende baan te vinden. Simpelweg omdat je nu echt weet hoe het werkt! Je weet precies hoe je moet overkomen, hoe je tegemoet kunt komen aan wat een bedrijf wil horen, zonder jezelf hierin te verliezen. Je klapt niet meer dicht bij gesprekken, omdat je zelfbewust bent, weet wat je kunt en ook weet hoe je de meest lastige vragen succesvol kunt beantwoorden.


Je weet de beste sollicitatiebrieven te schrijven, je cv staat als een huis en je blaakt van het zelfvertrouwen! Je kunt kiezen uit diverse joboffers en je hebt je carriere geheel in eigen hand genomen. Jouw professionele toekomst ziet er rooskleurig uit!

 

Denk je dat dit een utopie is? Mis! Het kan. Het werkt. Meld je aan.

 

Dit HBO Intensive Career Boost Program kost je geen € 1.948,00, maar 2x € 974,00! Je betaalt in 2x, zodat je niet ineens voor hoge kosten staat.

 

Naast de 4 onderdelen van het programma krijg je van mij nog 3 bonussen!

1.

Je ontvangt mijn mini e-book: 'Sollicileren, want solliciteren kun je leren', boordevol tips en trucs die je van pas kunnen komen.

 (ter waarde van € 195,-)

2.

Je krijgt een half jaar lang 15% korting op het maken van sollicitatiebrieven op maat

(ter waarde van € 28,50 per brief)

 

Let op! Het programma werkt niet als je;

  • Niet bereid bent om echt met jezelf aan de slag te gaan
  • Eigenlijk niet gelooft in het feit dat solliciteren valt te leren
  • Denkt dat anderen het werk voor je gaan doen
  • Niet echt op zoek bent naar een leuke baan of een mooie carrière
  • Denkt dat je zelf alles al perfect doet.

 

Als 1 van bovenstaande regels op jou van toepassing zijn, begin er dan niet aan. Verspild geld en verspilde moeite!


 

Maar, als je echt serieus aan een professionele toekomst wilt werken, meld je dan aan voor dit programma; HBO Intensive Career Boost Program!

 

Het is een zeer exclusief programma, intensief en succes gegarandeerd!

 

Stuur een email aan info@sollicitatiehulp.org met je contactgegevens en je interesse voor dit programma. Ik neem dan zsm contact met je op om afspraken te maken!

 

Werken aan jezelf loont!

 

Pin It

 

 
 
 
 
Mini e-book?