Starters 3, Carrière Bootcamp voor Starters

FaccebookGoogleTwitterYoutubeRSS

Sollicitatiehulp.org

Starters 3, Carrière Bootcamp voor Starters

Herken je jezelf in (1 of meer van) onderstaande situaties?


Je ziet door de bomen het bos niet meer. Fijn om je diploma op zak te hebben. Maar je merkt al snel dat een diploma geen garantie is voor een baan.

Je wil het liefst een baan die bij jou past. Maar hoe vind je die? Je ontvangt steeds weer afwijzingen en je solliciteert je een slag in de rondte.

Je raakt gefrustreerd. Want je hebt toch een leuke opleiding? Waarom willen ze jou nu niet hebben?

Je zoekt hulp, maar wil niet maanden bezig zijn. Het liefst krijg je je hulp 'in een potje, kant en klaar'.

Je bent bang dat je er over 10 jaar achter komt dat je de verkeerde keuzes hebt gemaakt. Dan moet je het roer helemaal omgooien en opnieuw beginnen. Nee, je wilt NU de juiste keuzes maken!


Lastige kwesties! Veel starters hebben ermee te maken en geloof me, ik ben er ook geweest. Ik heb hierin lang niet altijd de juiste keuzes gemaakt en hoop jou te behoeden voor foute keuzes, die je loopbaan kunnen beinvloeden.

Wil je erbovenuit komen? Leren hoe het wel moet en hier de rest van je leven profijt van hebben?

Het starters 3, 'Carrière Bootcamp' is een kort en pragmatisch programma. Het beslaat in totaal ongeveer 2 weken. Het programma biedt het volgende;

 

1. 1 bijeenkomst van anderhalf uur, waarin we samen werken aan jouw persoonlijke invulling van de 7 stappen. (ter waarde van € 142,50)
2. 3 zelftesten, die je zelf via het internet kunt maken. kosten afhankelijk van de testen
3. 2 telefonische contactmomenten van ongeveer een uur, waarin we jouw stappenplan en testen bespreken (ter waarde van € 190,00)
4. Wekelijkse telefonische ondersteuning van een half uur, gedurende 8 weken, om je wat extra bagage mee te geven (ter waarde van € 380,00)

 

Na dit programma ben je staat om te ontdekken welke baan bij jou past en hoe je je droombaan kunt vinden. Je weet hoe je een analyse van jezelf kunt maken en weet hoe je jouw doelgroep in de markt moet benaderen. Je bent in staat om 'volwassen' je loopbaan te starten.

 

Dit Starters 3, Carrière Bootcamp kost je geen € 712,50 maar 2x € 356,25! Je betaalt in 2x, zodat je niet ineens voor hoge kosten staat.

 

Naast de 4 onderdelen van het bootcamp krijg je van mij nog 4 bonussen!

1. Je ontvangt de nieuwste uitgave van mijn mini e-book: 'Sollicileren, want solliciteren kun je leren', boordevol tips en trucs die je van pas kunnen komen.  (ter waarde van € 195,00)
2. Je ontvangt een standaard lay-out van een Curriculum Vitae, die je zelf kunt invullen. (ter waarde van € 27,50)
3. Je ontvangt een standaard layout van een sollicitatiebrief, zodat je de stijl en soms zelfs letterlijke citaten kunt gebruiken in je sollicitatiebrieven. (ter waarde van € 50,00)
4. Je krijgt een half jaar lang 10% korting op het maken/redigeren van motivatiebrieven op maat (ter waarde van € 19,00 per brief)

 

Let op! Het bootcamp werkt niet als je;

  • Niet bereid bent om echt met jezelf aan de slag te gaan
  • Eigenlijk niet gelooft in het leren kennen van jezelf
  • Denkt dat anderen het werk voor je gaan doen
  • Niet echt op zoek bent naar een leuke baan of een mooie carriere

 

Als 1 van bovenstaande regels op jou van toepassing zijn, begin er dan niet aan. Verspild geld en verspilde moeite!


Maar, als je echt serieus aan een professionele toekomst wilt werken, meld je dan aan voor dit programma; Starters 3, Carrière Bootcamp.

Stuur een email aan info@sollicitatiehulp.org met je contactgegevens en je interesse voor dit programma. Ik neem dan zsm contact met je op om afspraken te maken!

 

Werken aan jezelf loont!

 

Pin It

 

 

 
 
 
 
Mini e-book?