Starters 2, Documentatieprogramma

FaccebookGoogleTwitterYoutubeRSS

Sollicitatiehulp.org

Starters 2, Documentatieprogramma

Herken je jezelf in (1 of meer van) onderstaande situaties?


Je hebt een CV en enkele motivatiebrieven geschreven. Maar eigenlijk heb je geen idee of het wel goed is, wat je hebt gemaakt. Alles wat je hebt gedaan, staat erin. Maar is dat wel genoeg? Of teveel? Kortom; je kan wel wat hulp gebruiken. 

Je CV is een opsomming van je werkverleden, maar het ziet er wat 'kaal' uit. Misschien komt dat doordat je nog geen werkervaring hebt, maar misschien kan het toch anders. Kan je CV er professioneel en netjes uitzien, mits je de juiste tips gebruikt.

Brieven schrijven kun je best, maar een motivatiebrief voor een sollicitatie is toch anders. Welke toon moet je aanslaan, hoe wordt een brief opgebouwd en wat moet er nu eigenlijk wel of niet in staan? Je hebt vragen, je wilt leren hoe je zelf een 'gelikte' motivatiebrief kunt schrijven.

Je stuurt dezelfde CV en (bijna) dezelfde brief naar vrijwel elke vacature waarop je solliciteert. Je merkt dat je vaak wordt afgewezen. Soms hou je niet eens goed bij op welke vacatures je hebt gesolliciteerd en vaak weet je weinig tot niks over het bedrijf waar je solliciteert.


Veel starters op de arbeidsmarkt hebben te maken met deze dilemma's. In je opleiding wordt je weinig of niet geleerd hoe je je 'sollicitatiedocumentatie' beheert. Geloof me, ik ben er ook geweest. Ik heb hierin lang niet altijd de juiste keuzes gemaakt. Door mijn onervarenheid heb ik enkele kansen moeten laten lopen. Nu hoop ik jou te behoeden voor foute keuzes, die je loopbaan kunnen beinvloeden.

 

Wil je erbovenuit komen? Leren hoe het wel moet en hier de rest van je leven profijt van hebben?

 

Het starters 2, 'Documentatieprogramma' beslaat in totaal ongeveer 1 maand, maar dit is afhankelijk van jouw inzet. het kan langer duren, maar ik raad je aan om de stappen snel achter elkaar te nemen, dat verhoogt de succeskans van het programma. Het programma biedt het volgende;

1. 1 meeting van anderhalf uur, waarin ik samen met jou je CV en eerdere motivatiebrieven bekijk en analyseer. We bespreken ook je motivaties en kansen. (ter waarde van € 142,50)
2. Je ontvangt je CV in een nieuwe layout en een herschreven sollicitatiebrief (die je zelf eerder hebt gemaakt) (ter waarde van € 142,50)
3. Je zoekt zelf 3 nieuwe vacatures, die geschikt voor je zijn. Hiervoor ga je zelf 3 motivatiebrieven schrijven en je CV aanpassen.  
4. Een telefonische meeting van een uur, waarin ik jouw brieven en CV analyseer en zonodig bijstuur. (ter waarde van € 95,00)
5. Je ontvangt een Excel format, waarmee je eenvoudig en overzichtelijk je sollicitaties bijhoudt. (ter waarde van € 35,50)

Om dit programma succesvol te doorlopen en af te ronden, is het van groot belang dat je precies weet wat je wilt en kunt. Dat je een goede profielanalyse van jezelf hebt. Heb je dat niet, volg dan eerst Starters 1, Zelfkennis- en Presentatieprogramma.

Na dit programma ben je staat om uitstekende motivatiebrieven te schrijven, die zijn toegesneden op de vacature die bij jou past. Je weet hoe je kunt ontdekken of je solliciteert bij een bedrijf dat bij je past en je slaat altijd precies de juiste toon aan in je brief. Je leert de taal spreken van het bedrijf waar je solliciteert. Hierdoor zul je heel vaak worden uitgenodigd voor een interview. Je weet je CV uitstekend aan te passen op een specifieke sollicitatie, zodat je CV en je motivatiebrief elkaar naadloos aanvullen. 

 

Dit starters 2, Documentatieprogramma kost je geen € 415,50 maar 2x € 207,75! Je kunt in 2x betalen, zodat je niet ineens voor hoge kosten staat.

Naast de 5 onderdelen van het programma krijg je van mij nog 2 bonussen!

1. Je ontvangt mijn mini e-book: 'Sollicileren, want solliciteren kun je leren', boordevol tips en trucs die je van pas kunnen komen. (ter waarde van € 195,00)
2. Je krijgt een half jaar lang 10% korting op het maken van sollicitatiebrieven op maat (ter waarde van € 19,00 per brief)

 

Let op! Het programma werkt niet als je;

  • Niet bereid bent om heel hard te werken aan je documentatie
  • Eigenlijk niet gelooft in de toegevoegde waarde van CV's en brieven 'op maat'
  • Denkt dat anderen het werk voor je gaan doen
  • Niet echt op zoek bent naar een leuke baan of een mooie carriere

Als 1 van bovenstaande regels op jou van toepassing zijn, begin er dan niet aan. Verspild geld en verspilde moeite!


 

Maar, als je echt serieus aan een professionele toekomst wilt werken, meld je dan aan voor dit programma; Starters 2, Documentatieprogramma!

 

Stuur een email aan info@sollicitatiehulp.org met je contactgegevens en je interesse voor dit programma. Ik neem dan zsm contact met je op om afspraken te maken!

 

Werken aan jezelf loont!

 

Pin It
 
 
 
 
Mini e-book?