Starters 1, Zelfkennis- en Presentatieprogramma

FaccebookGoogleTwitterYoutubeRSS

Sollicitatiehulp.org

Starters 1, Zelfkennis- en Presentatieprogramma

Herken je jezelf in (1 of meer van) onderstaande situaties?


Je hebt nog niet veel werkervaring, misschien een stage of vakantiebaan. Nu ga je solliciteren naar een echte baan. Al weet je best dat je de baan aankunt, je moet iemand hiervan overtuigen. En er zijn vast heel veel sollicitanten, omdat het zo'n mooie kans is. Misschien hebben die anderen net wat meer ervaring, of komen ze beter over dan jij, in een interview.

Je komt net uit de 'schoolbanken' en weet eigenlijk niet wat werken inhoudt. Het starten van een carriere is niet niks. Zit je wel op de goeie weg? Tijdens je opleiding heb je veel kennis opgedaan, maar is dat voldoende om 'meteen' in een betaalde baan te stappen? Fulltime werken is iets wat je nog nooit hebt gedaan tenslotte.

Met je familie en vrienden voel je je prima op je gemak. Maar zakelijk is een ander verhaal. Eigenlijk weet je niet zo goed hoe anderen je zien, op professioneel gebied. En eigenlijk weet je zelf ook niet zo goed, hoe je jezelf ziet. Lastig om dan anderen te overtuigen van jouw geschiktheid.

Je weet precies wat je wilt, hoe je toekomst eruit ziet en welke baan hierbij hoort. Maar er is veel concurrentie. Je wordt onzeker van al die sollicitanten, die op dezelfde vacature solliciteren en zizchzelf zo goed mogelijk willen presteren. Jij wilt er bovenuit steken, maar wel op een profesisonele manier. Zodat je potentiële werkgever direct jouw geschiktheid ziet.


Lastige kwesties! Veel starters hebben ermee te maken en geloof me, ik ben er ook geweest. Ik heb hierin lang niet altijd de juiste keuzes gemaakt en hoop jou te behoeden voor foute keuzes, die je loopbaan kunnen beinvloeden.

 

Wil je erbovenuit komen? Leren hoe het wel moet en hier de rest van je leven profijt van hebben?

Het starters 1, 'Zelfkennis- en Presentatieprogramma' beslaat in totaal ongeveer 2 maanden. Het programma biedt het volgende;

 

1. 3 bijeenkomsten van anderhalf uur, waarin we samen werken aan je persoonlijke presentatie, zoals uiterlijk, interviewtechnieken, zelfverzekerdheid etc. (ter waarde van € 427,50)
2. 3 zelftesten, die je zelf via het internet kunt maken.  
3. Een schriftelijke profielanalyse van jou, die ik opmaak tijdens en na onze meetings, na ontvangst van de uitslagen van de testen. (ter waarde van € 285,00)
4. Wekelijkse telefonische ondersteuning van een half uur, gedurende 8 weken, om je wat extra bagage mee te geven (ter waarde van € 380,00)

 

Na dit programma ben je staat om een persoonlijke analyse van jezelf te maken. Je weet waar je sterktes en zwaktes liggen, je weet waar je de komende jaren naartoe wilt en je bent je bewust van de wijze waarop je overkomt op anderen. Je weet ook hoe je hiermee je voordeel kunt doen. Hierdoor verdwijnt je onzekerheid en je ben een volwaardige gesprekspartner geworden, die weet wat hij/zij wil.

 

Dit starters 1, Presentatieprogramma kost je geen € 862,50, maar 2x € 431,25! Je betaalt in 2x, zodat je niet ineens voor hoge kosten staat.

Naast de 4 onderdelen van het programma krijg je van mij nog 4 bonussen!

 

1. Je ontvangt mijn mini e-book: 'Sollicileren, want solliciteren kun je leren', boordevol tips en trucs die je van pas kunnen komen. (ter waarde van € 195,00)
2. Je ontvangt een standaard lay-out van een Curriculum Vitae, die je zelf kunt invullen. (ter waarde van € 27,50)
3. Je ontvangt een standaard layout van een sollicitatiebrief, zodat je de stijl en soms zelfs letterlijke citaten kunt gebruiken in je brieven. (ter waarde van € 50,00)
4. Je krijgt een half jaar lang 10% korting op het maken van sollicitatiebrieven op maat (ter waarde van € 19,00 per brief)

 

Let op! Het programma werkt niet als je;

  • Niet bereid bent om echt met jezelf aan de slag te gaan
  • Eigenlijk niet gelooft in het leren kennen van jezelf
  • Denkt dat anderen het werk voor je gaan doen
  • Niet echt op zoek bent naar een leuke baan of een mooie carrière

 

Als 1 van bovenstaande regels op jou van toepassing zijn, begin er dan niet aan. Verspild geld en verspilde moeite!


Maar, als je echt serieus aan een professionele toekomst wilt werken, meld je dan aan voor dit programma; Starters 1, Zelfkennis- en Presentatieprogramma!

 

Stuur een email aan info@sollicitatiehulp.org met je contactgegevens en je interesse voor dit programma. Ik neem dan zsm contact met je op om afspraken te maken!

 

Werken aan jezelf loont!

 

Pin It

 

 

Mini e-book?